Krullen en blubbershampoo

Krullen en blubbershampoo - Bette Westera | Stml-tunisie.org

...iet.''Je… Krullen en blubbershampoo | ISBN 9789026132841 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Krullen en blubbershampoo door Jolet Leenhouts & Bette Westera ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Krullen en blubbershampoo Kalle wil een vader want hij heeft er geen. Hij heeft aan zijn moeder gevraagd waarom hij geen vader heeft maar die wilde dat niet zeggen. Get this from a library! Krullen en blubbershampoo. [Bette Westera; Barbara de Wolf] -- Iedereen heeft een vader, alleen Kalle niet. Tijdens de vakantie ontmoet hij Kimberley en verzint hij een mooi verhaal over zijn vader. Vanaf ca. 6 jaar. Beste ... Krullen en blubbershampoo op Ramsj.nl ... . Tijdens de vakantie ontmoet hij Kimberley en verzint hij een mooi verhaal over zijn vader. Vanaf ca. 6 jaar. Bestel het boek: Krullen en blubbershampoo voor slechts € 5.00 Categorie: Kinder- & jeugdboeken, 6-10 jaar Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Krullen en blubbershampoo op Ramsj.nl Krullen en blubbershampoo book. Read reviews from world's largest community for readers. Kalle woont bij zijn moeder en is 8 jaar. Hij heeft geen vader e... Bestel Krullen en blubbershampoo van Bette Westera. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Krullen en blubbershampoo. Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet Kalle op de camping de eigenzinnige Kimberley, met wie hij elke dag gaat zwemmen in een rivier met blubbershampoo, snoekpoep en kikkerstront. Kimberley vraagt hem naar zijn vader en Kalle vertelt haar dat zijn vader ... Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet Kalle op de camping de eigenzinnige Kimberley, met wie hij elke dag gaat zwemmen in een rivier met blubbershampoo, snoekpoep en kikkerstront. Krullen en blubbershampoo bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: krullen en blubbershampoo (-) waar filter verwijderen waar Categorie Get this from a library! Krullen en blubbershampoo. [Bette Westera; Barbara de Wolf] -- Iedereen heeft een vader, alleen Kalle niet. Tijdens de vakantie ontmoet hij op een camping toch zijn vader. Vanaf ca. 8 jaar. Kalle heeft zelf geen vader en daarom kijkt hij zo goed naar andere ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bette Westera
DIMENSIE
8,21 MB
BESTANDSNAAM
Krullen en blubbershampoo.pdf

OMSCHRIJVING

Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet Kalle op de camping de eigenzinnige Kimberley, met wie hij elke dag gaat zwemmen in een rivier met blubbershampoo, snoekpoep en kikkerstront. Kimberley vraagt hem naar zijn vader en Kalle vertelt haar dat zijn vader een grote, donkere man is en bovendien een beroemde voetballer. Terwijl hij met Kimberley fantaseert over zijn droomvader, groeit bij zijn moeder het besef dat ze met Kalle moet praten over zijn echte vader.

Wil je het boek lezen?Krullen en blubbershampoo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bette Westera. Lezen Krullen en blubbershampoo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN