De grote oorlog van Martinus

De grote oorlog van Martinus - Patricia De Landtsheer | Stml-tunisie.org

...opt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan ... De Grote Oorlog Deel 1/2 - Maarten van Rossem - YouTube ... . Tweedehands exampleren van het boek 'De grote oorlog van Martinus' van Landtsheer, P. de (ISBN 9789053418413) Wil je het boek "GROTE OORLOG VAN MARTINUS" kopen, van Patricie De Landtsheer? Goede keuze! allereerste tankslag van de Groote Oorlog Het Britse 3e leger onder generaal sir Julian Byng begint de slag om Cambrai . De belangrijkste strijd in deze door tanks geleide aanval wordt geleverd in het gebied van de Hindenb ... DE LANDTSHEER, Patricia; - DE GROTE OORLOG VAN MARTINUS, ... . De belangrijkste strijd in deze door tanks geleide aanval wordt geleverd in het gebied van de Hindenburgstellung verdedigd door het Duitse 2e leger van generaal Georg von der Marwitz . Buy De grote oorlog van Martinus 01 by Patricia De Landtsheer (ISBN: 9789053418413) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Foto's van de Groote Oorlog zijn steevast in zwart-wit. Of dat denken we toch. En hier en daar zijn er originele kleurenfoto's te vinden. Zoals deze foto van Jules Gervais-Courtellement. De foto toont Franse soldaten die rusten in een bos. Het grappige is dat ik de foto in zwart-wit terugvond in een boek van de… Patricia De Landtsheer De grote oorlog van Martinus. Gedrukt boek . Tijdens de Tweede Wereldoorlog helpt de Belgische schooljongen Martinus het joodse meisje Esther om aan de Duitsers te ontkomen. Vanaf ca. 12 jaar. Genre Kinderboek, Oorlogsroman, Fictie Onderwerpen Fnac: Grote Oorlog Van Martinus, Auteur". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De grote oorlog van Martinus Patricia de Landtsheer . Op het einde van 1943 moet Martinus van zijn moeder hout gaan sprokkelen. In een afgelegen bosje, dichtbij de spoorweg ontdekt hij een meisje, Esther. Angstvallig probeert ze te vluchten maar Martinus haalt haar in. ... De grote oorlog van Martinus Patricia De Landtsheer Uitgeverij C. De Vries-Brouwers Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Op het einde van 1943 moet Martinus van zijn moeder hout gaan sprokkelen. In een afgelegen bosje, dichtbij de spoorweg ontdekt hij een meisje ... Grote oorlog van martinus Patricie de Landtsheer. 0. Verschenen in 1997 bij Uitgeverij C. De Vries-Brouwers. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0. Young adult Topics 0 Genre Kind & Jeugd, Young Adult Aantal pagina's 185 Uitgeverij Uitgeverij C. De Vries-Brouwers Overzicht. De Eerste Wereldoorlog werd vooral in Europa gevoerd. De aanduiding 'wereldoorlog' slaat enerzijds op de vele Engelse en Franse troepen die vanuit de koloniën naar Europa werden gehaald, anderzijds op de gevechten die werkelijk in koloniën plaatsvonden zoals in Afrika, de Grote Oceaan en het Midden-Oosten. De schaal van deze buiten-Europese strijd viel echter...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia De Landtsheer
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
De grote oorlog van Martinus.pdf

OMSCHRIJVING

Op het einde van 1943 moet Martinus van zijn moeder hout gaan sprokkelen. In een afgelegen bosje, dichtbij de spoorweg ontdekt hij een meisje, Esther. Angstvallig probeert ze te vluchten maar Martinus haalt haar in. De jongen knoopt een gesprek aan met het joodse meisje en komt op die manier te weten dat zij uit de stad is weggevlucht nadat haar familie door de Gestapo werd opgepakt.De familie van Martinus laat haar bij hen onderduiken. Martinus wordt verklikt en moet op zijn beurt opdenduiken. Hij neemt Esther mee naar zijn grootouders op het platteland. Daar ontspint zich een prille liefde tussen de twee jonge mensen.

Wil je het boek lezen?De grote oorlog van Martinus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia De Landtsheer. Lezen De grote oorlog van Martinus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN