Negentig dagen Genevieve

Negentig dagen Genevieve - Lucinda Carrington | Stml-tunisie.org

..., dan geloven. James Sinclair, een arrogante en geslaagde zakenman (het zal weer eens niet) staat op het punt om een zakendeal te sluiten met het kleine reclamebureau ... Negentig dagen Genevieve, Lucinda Carrington - Ebook ... ... ... Negentig dagen lang moet Genevieve hem terwille zijn. James Sinclair is haar baas en dit is de deal. Hij is onverbiddelijk. Als zij akkoord gaat met deze afspraak zal haar beloning groot zijn. Genevieve weet niet dat zij de hoofdrol zal spelen in een reeks losbandige fantasieën die op James' verlanglijstje staan. Negentig dagen genevieve - Lucinda Carrington Voor de 50 tinten grijs fans onder ons is dit boek ook een echte aanrader! Het boek negentig dagen genevieve gaat over ... Negentig dagen genevieve - Lucinda Carrington ... ... . Negentig dagen genevieve - Lucinda Carrington Voor de 50 tinten grijs fans onder ons is dit boek ook een echte aanrader! Het boek negentig dagen genevieve gaat over een zakenman die eens een keer wat anders wil, en hij wil graag dat de mooie vrouw Genevieve hem daarin bijstaat. Lees „Negentig dagen Genevieve" door Lucinda Carrington verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Hij is een arrogante en geslaagde zakenman die alles krijgt wat hij wil. Wat hij nu wil is dat Genevieve aan zijn duiste... Negentig dagen Genevieve. Hij is een arrogante en geslaagde zakenman die alles krijgt wat hij wil. En wat hij nu wil is dat Genevieve aan zijn duistere verlangens toegeeft... negentig dagen lang.Een sensueel verhaal van liefde, obsessie en zelfontdekking.Stouter dan 'Vijftig tinten grijs'! Negentig Dagen Genevieve book. Read 169 reviews from the wo...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucinda Carrington
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Negentig dagen Genevieve.pdf

OMSCHRIJVING

Hij is een arrogante en geslaagde zakenman die alles krijgt wat hij wil. Wat hij nu wil is dat Genevieve aan zijn duistere verlangens toegeeftÉ negentig dagen lang. Een sensueel verhaal van liefde, obsessie en zelfontdekking.

Wil je het boek lezen?Negentig dagen Genevieve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucinda Carrington. Lezen Negentig dagen Genevieve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN