Krullen en blubbershampoo

Krullen en blubbershampoo - Bette Westera | Stml-tunisie.org

...oor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Bette Westera - Krullen En Blubbershampoo Het boek Krullen En Blubbershampoo van de auteur Bette Westera is 18 maal gevonden, 2 maal nieuw en 16 maal tweedehands ... Krullen en blubbershampoo door Jolet Leenhouts & Bette Westera ... . "Krullen En Blubbershampoo" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Krullen En Blubbershampoo" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Bette Westera: Krullen en blubbershampoo; Suzanne Vermeer: Zomertijd; Kelly Hunter: Kus met gevolgen; Nadine Ahr: De belofte; Marie Ferrarella: Spion in de liefde; Khaled Hosseini: En uit de bergen kwam de echo maart (5) februari (3) januari (6) 2014 ... Krullen en blubbershampoo op Ramsj.nl ... .com. Bette Westera: Krullen en blubbershampoo; Suzanne Vermeer: Zomertijd; Kelly Hunter: Kus met gevolgen; Nadine Ahr: De belofte; Marie Ferrarella: Spion in de liefde; Khaled Hosseini: En uit de bergen kwam de echo maart (5) februari (3) januari (6) 2014 (58) december (3) november (5) Krullen en blubbershampoo: ISBN: 9789026132841: Uitgever: De Fontein, 2013 (Vierde druk), 111 blz. Bijzonderheden: Hardback als nieuw. Ingenaaid.,Iedereen heeft een vader, alleen Kalle niet. Tijdens de vakantie ontmoet hij Kimberley en verzint hij een mooi verhaal over zijn vader. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Prijs: Krullen en blubbershampoo Bette Westera Uitgeverij De Fontein Leeftijd: 7-9 jaar, of voorlezen vanaf 5 jaar Thema: eenoudergezin, vakantie Kalle heeft geen vader. Hij woont bij zijn moeder en vraagt haar waarom hij geen vader heeft. "Je hebt mij toch?" antwoordt zijn moeder dan. Hij weet wel dat niet iedereen een vader heeft. Want de… Krullen en blubbershampoo | ISBN 9789026132841 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. GERELATEERDE BOEKEN 17-jul-2014 - Krullen en blubbershampoo van Bette Westera 6-9 jaar. 17-jul-2014 - Krullen en blubbershampoo van Bette Westera 6-9 jaar. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. 6-9 jaar / 9-12 jaar Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Zijn moeder laat daar niets over los. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. En dán gaan ze op vakantie... Op de camping ontmoet Kalle de eigen Krullen en blubbershampoo Jolet Leenhouts & Bette Westera. Krullen en blubbershampoo Jolet Leenhouts & Bette Westera . Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bette Westera
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Krullen en blubbershampoo.pdf

OMSCHRIJVING

Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet Kalle op de camping de eigenzinnige Kimberley, met wie hij elke dag gaat zwemmen in een rivier met blubbershampoo, snoekpoep en kikkerstront. Kimberley vraagt hem naar zijn vader en Kalle vertelt haar dat zijn vader een grote, donkere man is en bovendien een beroemde voetballer. Terwijl hij met Kimberley fantaseert over zijn droomvader, groeit bij zijn moeder het besef dat ze met Kalle moet praten over zijn echte vader.

Wil je het boek lezen?Krullen en blubbershampoo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bette Westera. Lezen Krullen en blubbershampoo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN