De leukste bedtijdverhalen

De leukste bedtijdverhalen - none | Stml-tunisie.org

...oor jongens (Deltas) (2011) ISBN: 9789044727685 - In dit boek staan meer dan vijftig korte verhalen waarbij alle kleine helden kunnen wegdromen vlak voor het slapengaan ... Deze boeken moet je lezen als je bezig bent met het ... ... . Een robot die wil leren… De leukste bedtijdverhalen. In dit boek staan meer dan vijftig korte verhalen waarbij alle kleine helden kunnen wegdromen vlak voor het slapengaan. Een robot die wil leren lachen, dieren die op ontdekkingsreis gaan door de ruimte, een kleine ridder die heel dapper is, een jongen die op de rug van een draak naar het Dromenrijk gaat en een onhandige sporter die toch nog het winnende punt scoort ... De leukste bedtijdverhalen. speciaal voor meisjes. Vertaler(s) Suana van der Veken. NUR code(s) 277 Verhalen en sprookjes Imprint(s) Deltas Uitgever(s) Centrale Uit ... De leukste bedtijdverhalen PDF Boek ... ... De leukste bedtijdverhalen. speciaal voor meisjes. Vertaler(s) Suana van der Veken. NUR code(s) 277 Verhalen en sprookjes Imprint(s) Deltas Uitgever(s) Centrale Uitgeverij Deltas. Taal Nederlands Vers. datum 01/04/2011 NSTC 100004072. In dit boek staan meer dan vijftig korte verhalen waarbij alle prinsesjes kunnen wegdromen vlak voor het ... De leukste bedtijdverhalen speciaal voor jongens Nederlands | Hardcover € 16,95 + 33 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. In dit boek staan meer dan vijftig korte verhalen waarbij alle kleine helden kunnen wegdromen vlak voor het slapengaan. Een robot die ... De leukste boeken voor Sinterklaas en Kerst! ... (ISBN 978 90 5924 600 3 - € 16,95 - verschijnt 3 december in de boekhandel) Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2. GERELATEERDE BOEKEN Spannende verhaaltjes om voor te lezen aan je kinderen? Iedere dag een nieuw kinderverhaaltjes, slaapverhaaltje, voorleesverhaaltjes om voor te lezen bij het naar bed ... Met trots brengt ROSE stories de Amerikaanse bestseller Good Night Stories for Rebel Girls naar Nederland. Van Jane Austen en Cleopatra tot Michelle Obama en Serena Williams: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zet sprookjes in een geheel nieuw daglicht met 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
De leukste bedtijdverhalen.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek staan meer dan vijftig korte verhalen waarbij alle kleine helden kunnen wegdromen vlak voor het slapengaan. Een robot die wil leren lachen, dieren die op ontdekkingsreis gaan door de ruimte, een kleine ridder die heel dapper is, een jongen die op de rug van een draak naar het Dromenrijk gaat en een onhandige sporter die toch nog het winnende punt scoort voor zijn team¿ Tandjes gepoetst? Pyjama aan? Kruip dan maar in je bedje en luister naar een verhaaltje - of twee of drie¿ - uit dit boek vol humor, spanning, magie en avontuur!

Wil je het boek lezen?De leukste bedtijdverhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De leukste bedtijdverhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN