Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek

Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek - M.A. Broekhoff | Stml-tunisie.org

... mensen die zelf kwalitatief marktonderzoek willen gaan doen ... Samenvatting: starten met marktonderzoek - Starten met ... ... . Het biedt actuele informatie over de mogelijkheden van het vak. 5 Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs Starten met marktonderzoek Ir. M.A. Broekhoff Onder redactie van: Ir. M.A. Broekhoff Drs. H.A.M. Stumpel Derde druk Noordhoff Uitgevers bv Groningen Houten Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek, geschreven door M.A. Broekhoff. De samenvattingen zijn door studenten zelf ge ... Marktonderzoek, 5e editie met MyLab - Pearson ... .A. Broekhoff. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over starten, marktonderzoek, marketing, communicatie, ILS & Economie & management. Starten met marktonderzoek maakt deel uit van een serie van vijf boeken. De vijf delen samen ondersteunen studenten bij het ontwikkelen van de competentie 'marktonderzoek doen'. Dit deel is vooral bedoeld om inzicht te krijgen in het marktonderzoeksproces. Serie Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs Kwalitatief markt onderzoek Drs. U. Meier met medewerking van M. Broekhoff Derde druk Noordhoff Uitgevers bv Groningen | Houten 241477.indb 3 6/6/12 1:23 PM Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Kwalitatief marktonderzoek. Kwalitatief marktonderzoek biedt een praktische handleiding voor mensen die zelf... Serie marktonderzoek voor het hoger onderwijs - Enquete research 3e druk is een boek van K.A.R. Markus uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001809393 Het deel Enquête Research gaat in op de vraag hoe je een goede vragenlijst kunt maken. Onafhankelijk strategisch advies en marktonderzoek voor on...

INFORMATIE

AUTEUR
M.A. Broekhoff
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek 3e druk is een boek van M.A. Broekhoff uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001809416 Starten met MarktonderzoekStarten met marktonderzoek biedt je als je planmatig en effectief marktonderzoek wil gaan doen of begeleiden een duidelijke wegwijzer. De heldere structuur, het stappenplan en de uitleg over veelvoorkomende problemen zorgen ervoor dat het onderzoek goed verloopt.Deze uitgave wordt ondersteund door de bijbehorende website www.startenmetmarktonderzoek.noordhoff.nl met daarop een grote variatie aan oefenmateriaal en handige tools die meteen kunnen worden gebruikt.Deskresearch is onderdeel van de Serie Marktonderzoek.

Wil je het boek lezen?Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.A. Broekhoff. Lezen Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN