De wraak van Vondel

De wraak van Vondel - Frank van Pamelen | Stml-tunisie.org

...ndel markeert. De wraak van Vondel. De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers ... De wraak van Vondel - Frank van Pamelen - 9789026329937 ... ... . Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling. De Wraak van Vondel . Met deze app ga je op een historische speurtocht door de straten van Amsterdam. Tijdens de historische speurtocht dwaal je door de straten van amsterdam en beantwoord je de raadsels en mysteries om ee ... De wraak van Vondel - Frank van Pamelen - (ISBN ... ... . Met deze app ga je op een historische speurtocht door de straten van Amsterdam. Tijdens de historische speurtocht dwaal je door de straten van amsterdam en beantwoord je de raadsels en mysteries om een sleutel te verdienen. Met het juiste antwoord kom je weer bij je nieuwe uitdaging. Cabaretier en schrijver Frank van Pamelen schreef vorig jaar zijn eerste literaire thriller, De wraak van Vondel. 'Literaire thriller' - het is een aanduiding die we natuurlijk vaker tegenkomen, zeker bij auteurs van Esther Verhoef, Simone van der Vlugt en ga zo maar door. Maar in het geval van 'De wraak van Vondel' speelt zich af in 2013 rondom de troonswisseling van Beatrix en Willem-Alexander. Journalist Maaike van Reede heeft in Amsterdam een afspraak met dichter Jan Rosveld. Ze heeft nog nooit van hem gehoord en wanneer hij niet komt opdagen op de afspraak, denkt ze dat iemand een flauwe grap met haar heeft willen uithalen. De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Dit is de wraak van Vondel. De grootste dichter uit de Nederlandse geschiedenis. Lid van een van de geheimzinnige rederijkerskamers, uit de zeventiende eeuw. Samen met andere schrijvers, dichters en kunstenaars heeft hij zijn sporen nagelaten in Amsterdam. Vondel en zijn volgers hebben een verborgen missie. De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amster...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Pamelen
DIMENSIE
11,24 MB
BESTANDSNAAM
De wraak van Vondel.pdf

OMSCHRIJVING

De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling. Aan journalist Maaike van Reede de taak om het mysterie op te lossen. Ze belandt in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen en heeft nog achttien uur tot de troonswisseling. De wraak van Vondel is voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.

Wil je het boek lezen?De wraak van Vondel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Pamelen. Lezen De wraak van Vondel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN