Veenbrand

Veenbrand - Karin Fossum | Stml-tunisie.org

...weet, waarschuwt de SCP-baas, slaat die veenbrand om in een laaiend vuur dat onze gezellige Nederlandse samenleving zal verteren ... Financiële veenbrand bedreigt Zeeuwse gemeenten | Zeeuws ... ... . Putters spreekt liever van een 'inclusieve samenleving'. Aan beleidspraat geen gebrek. Dwarsligger xxx is Veenbrand van Karin Fossum, de Noorse Queen of Crime, en won de Rivertonprijs voor beste Noorse misdaadroman.. In een caravan op het terrein van een boer worden de lichamen gevonden van een vrouw en een klein kind. Ze zijn met messteken om het leven gebracht. De regionale autoriteiten hebben in Duitsland de noodtoestand uitgeroepen vanwege ... bol.com | Veenbrand, Kim Putters | 9789044640090 | Boeken ... . Ze zijn met messteken om het leven gebracht. De regionale autoriteiten hebben in Duitsland de noodtoestand uitgeroepen vanwege een grote veenbrand in een natuurgebied tussen Lathen en Meppen, een stuk over de grens bij Ter Apel. Bestel Veenbrand van Karin Fossum. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Financiële veenbrand bedreigt Zeeuwse gemeenten. VLISSINGEN - Er woekert een veenbrand door de begrotingen van de Nederlandse gemeenten. De coronacrisis kan die eerder en feller doen oplaaien. Vanwege hun hoge schulden en lage buffers zijn vooral Zeeuwse gemeenten kwetsbaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Fossum
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Veenbrand.pdf

OMSCHRIJVING

In een caravan op het terrein van een boer worden de lichamen gevonden van een vrouw en een klein kind. Ze zijn met messteken om het leven gebracht. Inspecteur Konrad Sejer en zijn collega Jacob Skarre staan voor een raadsel: er is geen teken van seksueel misbruik en er zijn nog volop waardevolle spullen aanwezig.De rechercheurs zijn ervan overtuigd dat de moeder van de vermoorde vrouw informatie achterhoudt die van belang kan zijn voor het onderzoek, maar de vrouw weigert opheldering te geven over het verleden van haar dochter.Een persoonlijk motief ligt voor de hand, maar wie voelt zoveel woede jegens een kleine jongen en zijn vriendelijke, zachtaardige moeder?Winnaar van de Riverton Prize voor beste Noorse thriller.

Wil je het boek lezen?Veenbrand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Fossum. Lezen Veenbrand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN