Mary jones en haar bijbel

Mary jones en haar bijbel - Ropes, E. | Stml-tunisie.org

... sparen. Bijbels zijn erg duur en bijna niet te krijgen ... Mary jones en haar bijbel - Haan, Ditteke Den ... ... . Maar Mary wil dolgraag een eigen Bijbel om er zelf in te kunnen lezen. In haar vrije tijd doet ze daarom zoveel mogelijk karweitjes. Dat geldt ook voor Mary Jones. In 1784 wordt zij in een eenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit op in Wales en gaat graag met haar moeder naar kerkelijke bijeenkomsten. Als ze leert lezen, wordt haar verlangen naar een eigen Bijbel steeds groter. Helaas is de familie Jones te arm om zelf een Bijbel ... DeBijbelinEénJaar: Mary Jones en haar Bijbel ... . Helaas is de familie Jones te arm om zelf een Bijbel te kopen. Mary is echter vasthoudend. Mary Jones en haar Bijbel; E-Book - M.E. Ropes - 9789462785274 - Wanneer je graag iets wilt hebben, doe je er alles voor om het te krijgen. Mary mag bij vrouw Evans in de Bijbel komen lezen. Maar Mary wil zo graag zelf een Bijbel...! Zes jaar spaart ze voor een Bijbel. Dan maakt ze op haar blote voeten de lange reis naar het stadje Bala. Heeft dominee Charles een Bijbel voor Mary...? In dit prentenboek wordt de waargebeurde gescheidenis van Mary Jones en haar Bijbel op een ... Mary Jones en haar Bijbel, Mary E. Ropes. แมรี่ โจนส์ กับพระคัมภีร์เล่มแรก. In 1784 wordt Mary Jones in een eenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit op in Wales en gaat graag met haar moeder naar kerkelijke bijeenkomsten. En als Mary de volgende morgen, weer op blote voeten, de Bijbel, háár Bijbel in de tas bij haar schoenen op de rug, de lange weg naar huis terugloopt, zit dominee Charles al achter zijn bureau en is begonnen met de uitvoering van zijn plan: iedereen moet een Bijbel kunnen kopen voor weinig geld, of, als hij geen geld heeft, een Bijbel kunnen krijgen... Engels, Kinderboek, Mary Ropes. MARY JONES AND HER BIBLE. In 1784 wordt Mary Jones in een eenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit op in Wales en gaat graag met haar moeder naar kerkelijke bijeenkomsten. Als ze leert lezen, wordt haar verlangen naar een eigen Bijbel steeds groter. Helaas is de familie Jones te arm om zelf een Bijbel te kopen. Mary Jones en haar Bijbel, Haan, Ditteke den, Kinderboeken, 9789072186706 | Ditteke den Haan: Mary Jones en haar Bijbel Mary Jones woont in Engeland. Z... Uitgave J.P. van den Tol, gebonden, 93 pagina's, met zwart wit platen Het oorspronkelijke boek "Mary Jones en haar Bijbel" werd in 1882 gepubliceerd. Sinds die tijd is de naam van Mary Jones over de hele wereld bekend geworden. Wat is er zo bijzonder aan dit eenvoudige, arme meisje uit Wales? Ze mag al jong mee naar de samenkomsten van de methodisten. Maar haar ouders hebben geen Bijbel. Het boek is nauwelijks te ... Mary Jones en haar Bijbel - ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ropes, E.
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Mary jones en haar bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer je graag iets wilt hebben, doe je eralles voor om het te krijgen. Dat geldt ookvoor Mary Jones. In 1784 wordt zij in eeneenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit opin Wales en gaat graag met haar moeder naarkerkelijke bijeenkomsten. Als ze leert lezen,wordt haar verlangen naar een eigen Bijbelsteeds groter. Helaas is de familie Jones tearm om zelf een Bijbel te kopen.Mary is echter vasthoudend. Ze zet alles opalles om een Bijbel te krijgen. Daarvoor moetze een lange weg gaan, vol ontberingen. Zalze haar doel bereiken?Het leven van Mary Jones heeft door deeeuwen heen velen geïnspireerd. Wie ditwereldberoemde verhaal leest, beseft opnieuwhoe waardevol het bezit van een Bijbel is.

Wil je het boek lezen?Mary jones en haar bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ropes, E.. Lezen Mary jones en haar bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN