Inge en Mira

Inge en Mira - Marianne Fredriksson | Stml-tunisie.org

...eeds vermist, haar oudste zoon is neergeschoten door de militairen ... Inge en Mira (Book, 2000) [WorldCat.org] ... . Inge en Mira: Taal: Nederlands : Uitgever: De Geus (Rainbow Pocket) Bijzonderheden: Mooie staat, 2e druk 2002. 2569 pag, paperback. Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: Naam voorin geschreven. The Grim Reader uit Amsterdam . Alle boeken van The Grim ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: inge en mira (-) waar filter verwijderen waar Categorie Inge is een rationele Zweedse met 2 dochters, Mira een temperamentvolle Chileense. Beide vrouwens zijn gescheiden en leren elkaars leven en verlede ... bol.com | Inge en Mira (ebook), Marianne Fredriksson ... ... . Beide vrouwens zijn gescheiden en leren elkaars leven en verleden kennen. Het mislukte huwelijk van Inge waarin ze veel moest verdragen van een alcoholische echtgenoot. In Inge en Mira stelt Marianne Fredriksson de vriendschap van twee vrouwen uit verschillende culturen centraal. Ze vertelt over twee door hun verleden beschadigde mensen, over discriminatie, culturele integratie, de kracht om te overleven en te kunnen genieten van kleine dingen. Get this from a library! Inge en Mira. [Marianne Fredriksson; Janny Middelbeek-Oortgiesen] -- Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhankelijke vrouw, die weinig problemen kent. Mira is ongeveer net zo oud. Haar leven ... Read "Inge en Mira" by Marianne Fredriksson available from Rakuten Kobo. Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhanke... In Inge en Mira stelt Marianne Fredriksson de vriendschap van twee vrouwen uit verschillende culturen centraal. Ze vertelt over twee door hun verleden beschadigde mensen, over discriminatie, culturele integratie, de kracht om te overleven en te kunnen genieten van kleine dingen. Fnac: Inge en Mira, Marianne Fredriksson, Fredriksson". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Bekijk de profielen van mensen met de naam Inge Miera. Word lid van Facebook om in contact te komen met Inge Miera en anderen die je mogelijk kent.... In Inge en Mira stelt Marianne Fredriksson de vriendschap van twee vrouwen uit verschillende culturen centraal. Ze vertelt over twee door hun verleden beschadigde mensen, over discriminatie, culturele integratie, de kracht om te overleven en te kunnen genieten van kleine dingen. Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhankelijke vrouw, die weinig problemen kent. Mira is ongeveer net zo oud. Haar leven verliep turbulenter. Ze is met twee zoons gevlucht uit Get this from a library! Inge en Mira. [Marianne Fredriksson; Janny Middelbeek-Oortgiesen] -- Uit de ontmoeting van een Zweedse intellectuele met een Chileense vluchtelinge groeit een diepe vriendschap....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Fredriksson
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Inge en Mira.pdf

OMSCHRIJVING

Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhankelijke vrouw, die weinig problemen kent. Mira is ongeveer net zo oud. Haar leven verliep turbulenter. Ze is met twee zoons gevlucht uit het Chili van Pinochet. Een derde zoon is vermoord en haar dochter wordt nog altijd vermist. De levens van Inge en Mira komen samen wanneer ze elkaar ontmoeten in een Zweeds tuincentrum. Hoe verschillend hun persoonlijke achtergronden ook zijn, toch voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. Alsof ze elkaar herkennen. Gaandeweg groeit er een diepe verbondenheid.

Wil je het boek lezen?Inge en Mira in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Fredriksson. Lezen Inge en Mira Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN