De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling - B. Smulders | Stml-tunisie.org

...ng bij ouderschapsboeken-kopen.nl. De online specialist met boeken voor ouders ... De 10 meest gestelde vragen over rompertjes - 24Baby.nl ... . Bij De Jonge Specialist krijgen we regelmatig vragen van aios over zwangerschap en bevalling. Met deze brochure willen we een antwoord geven op de meest gestelde vragen. Heb je na te het lezen van deze brochure toch nog vragen? Neem dan contact op met het Kennis- en dienstverleningscentrum van de Federatie Medisch Specialisten en de Met illustraties van de bekende tekenares Mylo Freeman. Ook schreef zij het informatieve boek 'De meest gestelde Vragen over Zwanger ... Babytjes.nl :: Over Zwangerschap en baby - de Bevalling ... ... . Ook schreef zij het informatieve boek 'De meest gestelde Vragen over Zwangerschap en Bevalling' en niet te vergeten twee leuke must haves: de 'Veilig Zwanger Agenda' en de 'Agenda voor het eerste Jaar na de Bevalling', die Beatrijs samen met de bekende tekenares Laura Neuhaus heeft gemaakt. Op de redactie en op het forum krijgen we regelmatig vragen over bevallen via een keizersnede. Meer dan logisch, want ondertussen bevalt immers al 1 mama op 4 op deze manier. Hier vind je de vijf meest gestelde vragen over bevallen via een keizersnede. Dit gebeurt bij elke zwangere vrouw waardoor je daarna kans hebt dat je borsten slapper zijn dan voor je zwangerschap. Dit zijn de 25 meest gestelde vragen over borstvoeding. Borstkwaaltjes na zwangerschap. Door alle veranderingen aan je borsten kun je tijdens en na de zwangerschap te maken krijgen met kwaaltjes bij je borsten. Wij beantwoorden de 5 meest gestelde vragen over zwangerschapskleding. ... Het belangrijkste is dat je je tijdens de zwangerschap comfortabel en fijn voelt in wat je draagt. Daar kan de juiste zwangerschapskleding enorm bij helpen. ... Grote kans dat je die lekker zittende positiebroek een paar maanden na de bevalling nog steeds draagt. We begrijpen dat u zich vragen stelt over uw zwangerschap en bevalling in coronatijden. Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen. Weet in elk geval dat u in veilige handen bent in ons ziekenhuis en dat alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Veelgestelde vragen. Onder het menu "Veelgestelde vragen" vind je verschillende onderwerpen. Elk onderwerp toont een overzicht met antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen over onze kraamzorg. Bijna alle baby's dragen rompertjes. Maar waarom? Wij kunnen ons voorstellen dat je als (toekomstige) ouder vragen hebt over dit magische kledingstuk voor je baby. Daarom hebben wij de 10 meest gestelde vragen over rompertjes op een rij gezet....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Smulders
DIMENSIE
10,76 MB
BESTANDSNAAM
De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling.pdf

OMSCHRIJVING

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling. Met gouden tips van verloskundigen en gynaecologen.Of het nu je eerste kind is of je vierde, iedere zwangere of net bevallen vrouw is wel eens onzeker en zoekt bevestiging en antwoorden. Beatrijs Smulders, de bekendste verloskundige van Nederland, deelde haar rijke kennis en ervaring met vele verloskundigen en gynaecologen en verzamelde talrijke antwoorden in één boek. De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling bevat een fantastische verzameling antwoorden, tips en adviezen van Beatrijs Smulders zelf. Het ultieme opzoekboekIn De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling worden in drie delen (voorbereiding, zwangerschap, bevalling en kraamtijd) 312 vragen beantwoord. Het boek is geïllustreerd met de komische en herkenbare tekeningen van Laura Neuhaus. Perfect ter relativering van het nodige gepieker en de zorgen die zwanger zijn nu eenmaal met zich meebrengt. Voor de zwangere vrouw en haar partner is dit ultieme opzoekboek een verademing en daarom een supercadeau!

Wil je het boek lezen?De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Smulders. Lezen De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN