Het opgeblazen bestuur

Het opgeblazen bestuur - Klaartje Peters | Stml-tunisie.org

... vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen neemt de auteur scherp stelling in de discussie over de toekomst van het middenbestuur, die recent weer is opgelaaid met de plannen voor n grote Randstadprovincie ... Bestuur Selimiye moskee Enschede: "vuurwerk op raam is ... ... . Opgeblazen bestuur, dat is de analyse die in dit boek van de provincies wordt gegeven. Hiermee neemt de auteur scherp stelling in de discussie over de toekomst van het middenbestuur, recent weer opgelaaid met de plannen voor een nieuw Randstadbestuur. Liesjeloes.nl is een webshop met heel veel tweedehands boeken Opgeblazen bestuur, dat is de analyse die in dit boek van de provincies wordt gegeven. Aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen neemt ... Het opgeblazen bestuur | vidaXL.nl ... . Liesjeloes.nl is een webshop met heel veel tweedehands boeken Opgeblazen bestuur, dat is de analyse die in dit boek van de provincies wordt gegeven. Aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen neemt de auteur scherp stelling in de discussie over de toekomst van het middenbestuur, die recent weer is opgelaaid met de plannen voor n grote Randstadprovincie. Het is wat mosterd na de maaltijd, een boek dat een kritische blik werpt op de provincie vlak nadat we daarvoor nieuwe besturen hebben gekozen. Aan de andere kant is de discussie over het middenbestuur in ons land van alle tijden. Onderzoeker Klaartje Peters kraakt harde noten, maar een oplossing voor de problemen die ze in overvloed signaleert heeft ze ook niet. Het opgeblazen bestuur. Klaartje Peters, 9789085064008. Oude prijs: € 7,50 € 1,00 Het opgeblazen bestuur 1e druk is een boek van Klaartje Peters uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085064008 Wat weten we eigenlijk van de provincie? Dit boek schetst een verrassend beeld van een bestuurslaag die voor de meeste mensen een grote onbekende is.Het provinciaal bestuur in Nederland is onherkenbaar en onzichtbaar. Opinie De doorstart van een opgeblazen, dubieus bestuur. In 2003 sprak de minister van binnenlandse zaken, Johan Remkes, grommerig over 'de holle bolle Gijs' van het openbaar bestuur. Het opgeblazen bestuur Klaartje Peters. 193pp. Verkoper : Antiquariaat Ovidius te...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaartje Peters
DIMENSIE
7,46 MB
BESTANDSNAAM
Het opgeblazen bestuur.pdf

OMSCHRIJVING

Het opgeblazen bestuur 1e druk is een boek van Klaartje Peters uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085064008 Wat weten we eigenlijk van de provincie? Dit boek schetst een verrassend beeld van een bestuurslaag die voor de meeste mensen een grote onbekende is.Het provinciaal bestuur in Nederland is onherkenbaar en onzichtbaar. Dat blijkt onder meer uit de lage opkomst bij provinciale verkiezingen. Maar wie beter kijkt, schrikt van wat hij ziet: een bestuurslaag die zijn bestaansrecht tracht te rechtvaardigen door zich belangrijk te maken, bestuurders en politici die zich profileren, onnodig en onzinnig beleid, alles in de hoop de kiezers voor zich te winnen.Opgeblazen bestuur, dat is de analyse die in dit boek van de provincies wordt gegeven. Aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen neemt de auteur scherp stelling in de discussie over de toekomst van het middenbestuur, die recent weer is opgelaaid met de plannen voorn grote Randstadprovincie. Zij laat zien hoe onmogelijk de positie van de provincies is en hoe ze desondanks altijd hebben overleefd.

Wil je het boek lezen?Het opgeblazen bestuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaartje Peters. Lezen Het opgeblazen bestuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN