Help! Juf Is Verliefd

Help! Juf Is Verliefd - C. Slee | Stml-tunisie.org

... ze willen het grote nieuws op de voorpagina! 4-apr-2015 - Help de juf is verliefd van Carry Slee (auteur) en Dagmar Stam, Paula Gerritse (illustrators) (middenbouw) Reeksnaam: De kinderen van De grote beer: Hoofdtitel: Help! Juf is verliefd: Editie: 1: Taal: Nederlands: Geillustreerd: Ja: Productvorm: Paperback / softback ... 'Ik heb geleerd dat ik verliefd op de juf ben' | Het Parool ... ... Dit is de cache boekbespreking van Carry Slee en Help! Juf Is Verliefd. Het boekverslag van Help! Juf Is Verliefd. Zoek nog meer boekverslagen ... Kikker is verliefd inspreekboek. ... Goedemorgen juf Maike, In mijn zoektocht naar tips voor thuisonderwijs voor onze dochter van 5 kwam ik op jouw inspirerende site. ... Vandaag 16 maart de 1e dag dat de scholen vanwege corona dicht zijn, heb ik gelijk mijn 3 kleinkinderen. HELP ... Over v ... bol.com | Help! Juf is verliefd / druk Heruitgave, C. Slee ... ... . Zoek nog meer boekverslagen ... Kikker is verliefd inspreekboek. ... Goedemorgen juf Maike, In mijn zoektocht naar tips voor thuisonderwijs voor onze dochter van 5 kwam ik op jouw inspirerende site. ... Vandaag 16 maart de 1e dag dat de scholen vanwege corona dicht zijn, heb ik gelijk mijn 3 kleinkinderen. HELP ... Over verliefd op juffen zijn ­gesproken, ik had vroeger een vriend en die was zo verliefd op de juf dat hij vijf keer is blijven zitten. Vijf jaar op rij mocht hij niet overgaan naar de volgende ......

INFORMATIE

AUTEUR
C. Slee
DIMENSIE
11,63 MB
BESTANDSNAAM
Help! Juf Is Verliefd.pdf

OMSCHRIJVING

De kinderen van De Grote BeerHelp!Juf is verliefdDaan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ook op Daan, maar is dat wel zo? Daan is niet de enige die vlinders in zijn buik heeft. De vijfde-groepers merken dat juf Judith ook verliefd is. Op meester Karel misschien? Ze doen erg hun best erachter te komen. Ze maken een krant, het Beerbericht, en ze willen het grote nieuws op de voorpagina! Sid is jaloers dat Lisa keeper is tijdens het voetbaltoernooi en probeert dat te verpesten. En wat is er met Lisa aan de hand? Kim krijgt van Lisa een briefje dat ze geen vriendinnen meer met haar wil zijn. Daan, Frank en Quilfort laat ze ook vallen, Lisa speelt alleen nog met Kelly... Gelukkig is alles weer opgelost als groep 5 bij het afscheid een prachtig toneelstuk voor juf opvoert!

Wil je het boek lezen?Help! Juf Is Verliefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Slee. Lezen Help! Juf Is Verliefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN