Herziening overeenkomstenstelsel zorg

Herziening overeenkomstenstelsel zorg - H.E.G. Hermans | Stml-tunisie.org

...ning besluit vrijstelling vennootschapsbelasting in de zorg Het besluit, dat gaat over de toepassing van de subjectieve vrijstelling voor de vennootschapsbelasting van zorgorganisaties, bevat naast een actualisering, een aantal nieuwe beleidsstandpunten en een overgangsmaatregel ... Ontwikkeling richtlijn: Herziening richtlijn ... ... . Directie Langdurige Zorg (DLZ) Directeur: drs. Th.W. (Theo) van Uum. Taakomschrijving: De directie Langdurige Zorg zorgt ervoor dat er een effectief systeem is dat zorg biedt aan mensen met chronische beperkingen als gevolg van een blijvende aandoening van fysieke, verstandelijke of mentale aard. Hoofddoelen van de directie Langdurige Zorg zijn: Het regieteam herziening mbo van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zorgde voor voortgang, samenhang en effectieve samenwerking van alle betrokken partners. Model en toetsingskader. Voor het model (raamwerk) en ... bol.com | Herziening overeenkomstenstelsel zorg ... ... . Hoofddoelen van de directie Langdurige Zorg zijn: Het regieteam herziening mbo van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zorgde voor voortgang, samenhang en effectieve samenwerking van alle betrokken partners. Model en toetsingskader. Voor het model (raamwerk) en toetsingskader van de kwalificatiedossiers gelden de volgende documenten: Model kwalificatiedossier mbo (februari 2016) 1 1 Overeenkomstenstelsel in de zorgverzekeringen Zorgovereenkomsten in de Zorgverzekeringswet (Zvw) De Zorgverzekeringswet verplicht iedereen die legaal in Nederland woont (die verzekerd is ingevolge de AWBZ) een zorgverzekering tegen ziektekosten te sluiten. Bij het sluiten van een zorgverzekering hebben de burgers een vrije keuze uit alle zorgverzekeraars die in hun provincie een ... Scopri Overeenkomstenstelsel zorg: gezondheidswetgeving in de praktijk di H.E.G.M. Hermans, R.N. van Donk: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Nationaal Contactpunt grensoverschrijdende zorg (NCP) Het CAK is een publieke dienstverlener die in opdracht van de overheid regelingen uitvoert. Veel mensen in Nederland hebben te maken met het CAK. Sommigen betalen een eigen bijdrage voor hulp bij het huishouden, ... Ontwikkeling richtlijn: Herziening richtlijn verpleegkundige en verzorgende verslaglegging en overdracht Deel deze pagina. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Delen op Facebook. Delen via WhatsApp. Delen via e-mail. Projectomschrijving. Goede verslaglegging is noodzakelijk voor de continuïteit en coördinatie van de zorg....

INFORMATIE

AUTEUR
H.E.G. Hermans
DIMENSIE
5,17 MB
BESTANDSNAAM
Herziening overeenkomstenstelsel zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Herziening overeenkomstenstelsel zorg is het eerste deel in de reeks Gezondheidswetgeving in de praktijk. Dit boek biedt de lezer praktische juridische informatie die van belang is bij het sluiten van contracten tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars in de gezondheidszorg.Herziening overeenkomstenstelsel zorg geeft een overzicht van de nieuwe wetgeving met betrekking tot contracten in de zorg en inzicht in de betekenis ervan. Aandacht wordt besteed aan de recente herziening van de bestaande wettelijke regels die contracten in de zorg beïnvloeden. Bovendien schetst het boek de actuele ontwikkelingen op wetgevingsgebied en de (te verwachten) toekomstige regels in het kader van de nieuwe Zorgverzekeringswet, die de huidige Ziekenfondswet en het daarin verankerde overeenkomstenstelsel gaat vervangen.

Wil je het boek lezen?Herziening overeenkomstenstelsel zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.E.G. Hermans. Lezen Herziening overeenkomstenstelsel zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN