Je gids naar een vorig leven

Je gids naar een vorig leven - Jan A. Kleyn | Stml-tunisie.org

...rig leven van Kleyn, Jan A. als Ebook voor 5 ... Gidsen zijn de gids van ons leven | Paragnost Eddie ... .99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Tegelijkertijd kijk ik naar een film en laat ik me begeleiden door mijn gidsen. Het vorige leven van Celeste als piloot. Ik zie een piloot in een vliegtuigje. Dit is de 2e Wereld Oorlog. 'Who is flying, Leonie?' vragen mijn gidsen mij. Ik voel me de piloot maar ik weet: dit is niet mijn vorige leven. U vindt Je Gids naar een vorig leven in PDF, ePUB, MOBI. Jan Kleyn geldt nationaal en internationaa ... Je gids naar een vorig leven | Boeken ... . Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn'.Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen hoofdgids Leila. Ja ik wil weten wie ik was in mijn vorig leven. De stuit tegen veel problemen aan. Heb een slecht contact met mijn twee kinderen....Zoon en Dochter. 41 en 45 jaar oud. Lijken niet om mij te geven. Maakt mij erg verdrietig . Jan A. Kleyn Je gids naar een vorig leven. Gedrukt boek . Aan de hand van praktijkvoorbeelden schetst een regressietherapeut zijn ervaringen met het omgaan met de innerlijke gids van zijn cliënten. Genre Non-Fictie Onderwerpen Spiritisme, spiritisme, Esoterie algemeen, Wijsbegeerte, Psychologie, Geestelijk leven, Parapsychologie Of je ziet dat de pijn in je bekken zijn oorsprong heeft in een miskraam die je in een vorig leven hebt gehad. Zo'n besef kan er gewoon plotseling zijn, of in de vorm van een droom of visioen komen. Bijzondere dromen. Het kan ook andersom gaan: vorige levens dienen zich aan in bijzondere dromen of vage herinneringen die ogenschijnlijk niets ... De schrijver, voorheen ook Paragnost, wilde weten of er inderdaad vorig levens bestaan. Hij deed het verzoek aan zijn gids How Lung M'Ho. Die reageerde niet, maar 3 jaar later werd hij vlak voordat hij insliep met zijn gids geconfronteerd. Die vertelde dat hij hem in dromen mee zou nemen naar een vorig leven. Gidsen zijn de gids van ons leven. Gidsen, Je gidsen zullen altijd behoren tot je directe zielengroep en waarschijnlijk tot je zielenfamilie. meestal zul je elkaar in de loop van je incarnaties hebben ontmoet. Af en toe gebeurt het dat een gids een tweelingziel is, omdat het mogelijk is dat de ene zielenstengel sneller evolueert dan de andere....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan A. Kleyn
DIMENSIE
10,63 MB
BESTANDSNAAM
Je gids naar een vorig leven.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn'.Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen hoofdgids Leila. Tijdens een autorit hoorde hij opeens haar stem. Samen met haar en andere Gidsen heeft hij een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld, waarmee ook mensen zelf met hun Gids kunnen kennismaken – en zo prettiger en gemakkelijker kunnen leven. Hij schreef de succestitels Jouw Persoonlijke Gids, Omgaan met gidsen, Je Gids naar een vorig leven en Geesten, Gidsen en Engelen.Je Gids naar een vorig levenJan Kleyn vertelt over de verschillende regressies uit zijn praktijk en de (hoofd)rol die Gidsen daarin spelen. Ook komen oud-leerlingen aan het woord en worden vragen beantwoord als: heeft een Gids een eigen mening? Hoe denken Gidsen over maatschappelijke vraagstukken zoals euthanasie en transplantatie van donororganen? Je Gids naar een vorig leven is het logische vervolg op Jouw Persoonlijke Gids en Omgaan met gidsen en stelt je in staat nog beter te communiceren met je eigen Gids.

Wil je het boek lezen?Je gids naar een vorig leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan A. Kleyn. Lezen Je gids naar een vorig leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN