Het bamischandaal

Het bamischandaal - P.F. Thomese | Stml-tunisie.org

...l. Op de website van de uitgever staat het volgende over het bamischandaal ... 'Dit boek is zo meta als de pest' - NRC ... . Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke. 'Wrong noodles, you asshole!' Over J. Kessels: niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar 'Het bamischandaal' door P.F. Thomése - Onze prijs: €12,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Het bamischandaal (9789020413458, P.F. Thomése) 26 26 x gezien 0 0 x bewaard sinds 28 mei '19, 05:31. Bewaar ... Het bamischandaal eBook door P.F. Thomése - 9789020413564 ... ... .F. Thomése) 26 26 x gezien 0 0 x bewaard sinds 28 mei '19, 05:31. Bewaar ... 'Ook in Het bamischandaal, de opvolger van het in 2009 verschenen J. Kessels: The Novel, laat Thomése zijn personages met merkbaar plezier weer veel vuilbekken over 'lekkere wijven', 'homo's' en andere fijne gespreksonderwerpen.' - Het Parool 'Thomése heeft (…) zich al schrijvende zichtbaar geamuseerd. Het bamischandaal (e-boek) door P.F. Thomése, EAN 9789020413564. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Het bamischandaal is zo al ongeloofwaardig genoeg, ik ga hier echt niet ook nog eens de magician spelen. Opdat straks alle apen uit de mouwen komen springen zeker. Mij niet gezien. Zo'n feestneus ben ik ook weer niet. Het moet wel een beetje spontaan blijven. Bestel Het bamischandaal van P.F. Thomése. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het bamischandaal direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Frans Thomése schreef zowel het keeltoeschroevende Schaduwkind als het droogkomische J. Kessels: The Novel. Zijn debuut Zuidland werd onderscheiden met de AKO Literatuurprijs. En met Grillroom Jeruzalem won hij eerder in 2012 de VPRO Bob den Uylprijs. Onlangs verscheen Het Bamischandaal. Hier vindt u de volle drie uren. Maarten Westerveen over dit gesprek: Ik houd van ongrijpbaarheid Thomése ... Het bamischandaal | ISBN 9789020413564 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het is een hilarische roadnovel die tot lachen en doorlezen dwingt. Met Het bamischandaal (2012) schrijft Thomése verder aan de perikelen van J. Kessels. Deze keer is niet Hamburg maar Shanghai het reisdoel en dat heeft zo zijn gevolgen… Zoals het een goed schrijver betaamt, is P.F. Thomése visionair. Ik, J. Kessels is het derde boek in een reeks, na J. Kessels: The Novel (2009) en Het bamischandaal (2012). NRC Boeken. Het laatste boekennieuws met onze recensies, de interessantste artikelen en ......

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Thomese
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Het bamischandaal.pdf

OMSCHRIJVING

De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie, waarin voor de verandering ook eens flink geneukt mag worden, niet het minst door de auteur zelf. En nog wel met een of ander lelijk wijf. Waar is J. Kessels trouwens? Een schandaal is het, en tot overmaat van ramp blijkt de bami in China heel niet te smaken zoals thuis. Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke. ‘Wrong noodles, you asshole!’Over J. Kessels: niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar beide vrienden een liefde bleken te delen voor film, countrymuziek en de boeken van Charles Bukowski. J. Kessels woont en rookt nog steeds in Tilburg-Noord, ‘net onder het spoor door’. Hij is alleen en heeft een dochter van tien.Over P.F. Thomése. De enige constante in het onvoorspelbare oeuvre van P.F. Thomése – een van de meest geliefde en gewaardeerde auteurs van ons taalgebied – is zijn favoriete personage uit Tilburg. J. Kessels dook voor het eerst op in de Amerikaanse reisverhalen Deep South & Far West (1991) en bleef opduiken. Zie Greatest Hits. J. Kessels groeide langzaam uit tot een cult figuur en P.F. Thomése zag zich geroepen om J. Kessels: The Novel te schrijven. Deze roman, een krankzinnig succes, zal komend jaar worden verfilmd.

Wil je het boek lezen?Het bamischandaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Thomese. Lezen Het bamischandaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN