Doktersroman Extra 114 - Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1)

Doktersroman Extra 114 - Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1) - Fiona Lowe | Stml-tunisie.org

...id Sefa prentenboeken in twee talen - Slaap lekker, kleine wolf - Sov gott, lilla vargen ... Categoryfotoverslag - Crochetthings.nl ... . Tweetalig kinderboek (Nederlands - Zweeds), met luisterboek als download Het Gevaarlijke Venster. Scheepsjongens van Bontekoe. Dominicus reisgids Gambia en Senegal. ... Club Geluk en het geheim van de gebreide ham. Terugblik op Alblasserdam 2. Het Tijdperk van de Vijf. Decoupage. Een Odyssee. ... Doktersroman Extra 136 - Vertederend gebaar. Harlequin- Oase van verlokking: Geliefde sjeik / Sjeik in verleiding, 2-in-1. Leesseri ... Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1 ... ... . Harlequin- Oase van verlokking: Geliefde sjeik / Sjeik in verleiding, 2-in-1. Leesserie Estafette - Een ongelooflijke safari. Raadsel van de regenboog. ... De geheimen der Broederschap van het Rozenkruis 3 - De Alchemische bruiloft van Christiaan Rozenkruis. ... Bouquet Extra 456 - Lang, knap en single ; Rijk en verleidelijk. Relax Mama ... De groeisnelheid en delingssnelheid van micro-organismen zijn het hoogst bij gunstige omstandigheden, zoals: - een temperatuur van ongeveer 40 °C, - de aanwezigheid van vocht, - de aanwezigheid ... Kus van de chirurg - Doktersroman 55A. Vinken & van Tricht. 2C. Oostfronters. Een Liefde. ... De Boeken van Fitz en de Nar 2 De Geheimen van de Nar. Aan doodgaan dachten we niet. ... Harlequin- Het laatste geheim / Die ene zomer, 2-in-1. Obsessie. Orthopedische Casuistiek ......

INFORMATIE

AUTEUR
Fiona Lowe
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Doktersroman Extra 114 - Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1).pdf

OMSCHRIJVING

Een warm welkom Welkom in het Melbourne Victoria Hospital, waar een aantal zeer bijzondere verloskundigen werkt. Elke dag opnieuw verrichten zij kleine wonderen. Werkelijk alles hebben ze ervoor over om uiteindelijk een gezond baby'tje in de armen van de kersverse moeder te kunnen leggen... (1) HET GEHEIM VAN DE CHIRURG - Gedrevenheid, ambitie, overmatig zelfvertrouwen - over die eigenschappen beschikt Noah Jackson in ruime mate. Wat communicatie betreft, kan de aankomend chirurg echter nog wel wat bijleren van de pittige vroedvrouw Lilia Cartwight. Tijdens hun samenwerking in een kleine kliniek in het afgelegen Turraburra maakt ze hem duidelijk hoe hij met zijn patienten moet omgaan, én hoe je je hart openstelt. Ook voor haar? (2) GEVAARLIJK EN CHARMANT - Met zijn charme en knappe uiterlijk weet senior-verloskundige Lucas Elliot elke vrouw het hoofd op hol te brengen. Zelf haalt hij zijn schouders op over die reputatie, tot een Engelse arts wordt toegevoegd aan zijn team, Darcie Green. Ze is overduidelijk voor hem gewaarschuwd, want ze vertelt hem dadelijk dat ze niet van plan is aan zijn lijstje met veroveringen te worden toegevoegd. Op een of andere manier vindt hij dat onverdraaglijk. Zou dat komen omdat Darcie als geen ander tot hem weet door te dringen? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Doktersroman Extra 114 - Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fiona Lowe. Lezen Doktersroman Extra 114 - Het geheim van de chirurg ; Gevaarlijk en charmant (2-in-1) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN