Krijg nou tieten!

Krijg nou tieten! - Claudia de Breij | Stml-tunisie.org

...2017 . Het BRCA-gen, ook wel het borstkankergen genoemd, vergroot de kans op borstkanker ernstig ... Vind krijg nou tieten | Zo goed als nieuw op Marktplaats ... . In borstkankermaand oktober toont Krijg nou tieten wat het inhoudt als je drager bent van dit gen. Met welke dilemma's en angsten kampen de dragers? En hoe gaan ze daarmee om? Krijg nou tieten. Als ze die "ongekuisde" versie niet mogen of willen zien, zijn ze ook niet ingeburgerd genoeg. Alles is legaal in het filmpje, maar voor het gemak laten we dat beetje maar weg om andersdenkenden niet in de verkeerde richting te aaien. De term Nederlander wordt zo wel heel breed genomen zeg. What. The. Fuck. "KRIJG NOU TIETEN?", ... Krijg nou tieten eBook door Claudia de Breij ... ... . De term Nederlander wordt zo wel heel breed genomen zeg. What. The. Fuck. "KRIJG NOU TIETEN?", uitgesproken vol verwondering. Het gaat hier om het laatste; om verbazing en verwondering. Er gebeurt veel in de wereld. Veel in Europa, veel in Nederland en veel in je woonomgeving. Je kunt je niet overal mee bemoeien. Je kunt je wél verwonderen over een deel van wat er gebeurt. In Krijg nou tieten! staat alles wat zij weet over zoogcompressen, voedingsbeha's, seks tijdens de zwangerschap, stemmingswisselingen en andere zwangerschapsperikelen. Het zijn de verhalen van een vriendin die je zelfvertrouwen kan geven, want een kind krijgen is geen kattenpis. In Krijg nou tieten! staat alles wat zij weet over zoogcompressen, voedingsbeha's, seks tijdens de zwangerschap, stemmingswisselingen en andere zwangerschapsperikelen. Het zijn de verhalen van een vriendin die je zelfvertrouwen kan geven, want een kind krijgen is geen kattenpis. Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Krijg nou tieten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Krijg nou tieten bij 2Doc: Krijg nou tieten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.. Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Krijg nou tieten. Het schijnt een Haagse uitdrukking van verbazing te zijn: "Krijg nou tieten". Maar er zit meer betekenis achter. Het lijkt me dat, afgezien van Claudia de Breij die op zoek was naar een titel voor het boek over haar moederschap, weinig vrouwen die uitdrukking zullen gebruiken. Mannen des te meer, want die moeten er niet […] Krijg Nou Tieten laat, in borstkankermaand oktober, zien welke angsten en heftige dilemma's het dragen van dit gen met zich meebrengt. De diagnose borstkanker slaat in als een bom. Zeker als je daarnaast ook drager van het BRCA-gen blijkt te zijn. Over deze laatste ontwikkeling in haar leven gaat haar nieuwe boek: Krijg nou tieten! "Ik vond zwanger worden wel heel leuk en spannend, maar niet op een typische meisjesmanier. / Krijg nou tieten. Krijg nou tieten 2Doc. 9-10-2017 | 1124 x bekeken | 0 reacties....

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia de Breij
DIMENSIE
9,90 MB
BESTANDSNAAM
Krijg nou tieten!.pdf

OMSCHRIJVING

'Je gaat het dus doen. Je gaat een kind op de wereld zetten. Sterker nog: je bent zwanger. (Toch? Daarom koop je zo'n boekje, denk ik dan. Of je vindt het gewoon aangenaam om te lezen hoe afschuwelijk ver ik ben uitgescheurd. Dat kan ook. Ieder z'n meug. Nou, hier dan: mijn ruptuur was zo totaal dat er waarnemingen van de scheur zijn gemeld op Google Earth.) Maar goed. Zwanger. Woehoe.'In 2008 veranderde het leven van Claudia de Breij voorgoed: ze kreeg een zoon. Ze weet dus hoe het is, kinderen krijgen. Het is het mooiste wat er is, but it ain't pretty. In Krijg nou tieten! staat alles wat zij weet over zoogcompressen, voedingsbeha's, seks tijdens de zwangerschap, stemmingswisselingen en andere zwangerschapsperikelen. Het zijn de verhalen van een vriendin die je zelfvertrouwen kan geven, want een kind krijgen is geen kattenpis. Maar als zij het kan, kun jij het ook.

Wil je het boek lezen?Krijg nou tieten! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia de Breij. Lezen Krijg nou tieten! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN