De Schermwijzer

De Schermwijzer - Peter Nikken | Stml-tunisie.org

...he gids voor (groot)ouders over schermtijd, social media, gamen en online veiligheid, De Schermwijzer, Peter Nikken, Dian de Vries" ... Boek Template - Do not edit or delete! | Kosmos Uitgevers ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De Schermwijzer - Aanrader, zeker nu Toevallig heb ik samen met een collega een leerzame en interactieve workshop voor het basisonderwijs ontwikkeld over schermtijd. Vandaar dat ik de laatste inzichten op de voet volg. De Schermwijzer Peter Nikken en Dian de Vries. Moet ik beeldschermen uit de buurt van mijn baby houden? Of is het voor een peuter ... De Schermwijzer (e-Book) - Peter Nikken | Boeken.com ... . De Schermwijzer Peter Nikken en Dian de Vries. Moet ik beeldschermen uit de buurt van mijn baby houden? Of is het voor een peuter schadelijk om een spelletje op de iPad te doen? De Schermwijzer is een wetenschappelijk onderbouwd handboek over digitale opvoeding en schermtijd. Meer informatie Toevallig heb ik samen met een collega een leerzame en interactieve workshop voor het basisonderwijs ontwikkeld over schermtijd. Vandaar dat ik de laatste inzichten op de voet volg. De Schermwijzer, vol up-to-date adviezen stelt niet teleur. De Schermwijzer van Prof. Dr. Nikken en Dr. Dian de Vries geeft antwoord op alle vragen van ouders over digitale opvoeding: Moet ik beeldschermen uit de buurt van mijn baby houden?Is het voor een peuter schadelijk om een spelletje op de iPad te doen? Op welke leeftijd geef ik mijn kind een eigen smartphone? De Schermwijzer van Prof. Dr. Nikken en Dr. Dian de Vries geeft antwoord op alle vragen van ouders over digitale opvoeding: Moet ik beeldschermen uit de buurt van mijn baby houden?Is het voor een peuter schadelijk om een spelletje op de iPad te doen? Op welke leeftijd geef ik mijn kind een eigen smartphone? Ouders, blijf praten over sociale media. Dian de Vries en Peter Nikken zijn de auteurs van De Schermwijzer, een praktische gids voor (groot)ouders over schermtijd, social media, gamen en online ... Ouders, blijf praten over sociale media. Dian de Vries en Peter Nikken zijn de auteurs van De Schermwijzer, een praktische gids voor (groot)ouders over schermtijd, social media, gamen en online ... De schermwijzer : praktische gids voor (groot)ouders over schermtijd, social media, gamen en online veiligheid We gebruiken alleen functionele en geanonimiseerde cookies om deze website goed te laten draaien; door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Nikken
DIMENSIE
9,59 MB
BESTANDSNAAM
De Schermwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

De Schermwijzer van Peter Nikken en Dian de Vries is een wetenschappelijk onderbouwd handboek over digitale opvoeding en schermtijdDe Schermwijzer van Prof. Dr. Nikken en Dr. Dian de Vries geeft antwoord op alle vragen van ouders over digitale opvoeding: Moet ik beeldschermen uit de buurt van mijn baby houden? Is het voor een peuter schadelijk om een spelletje op de iPad te doen? Op welke leeftijd geef ik mijn kind een eigen smartphone? Worden pubers depressief van social media?Dit boek staat vol praktische adviezen en tips, en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten is dit het boek waarop iedere ouder zit te wachten.

Wil je het boek lezen?De Schermwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Nikken. Lezen De Schermwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN