De obsessie

De obsessie - Nora Roberts | Stml-tunisie.org

...der een boek van Nora Roberts gelezen, maar daar komt verandering in na het lezen van 'De obsessie' ... De man, het paard, de obsessie - indebuurt Den Haag ... . Het verhaal begint gelijk al heel spannend. Dat zwakt op een gegeven moment af, wat niet storend is, en wakkert bij tijd en wijle weer aan. De obsessie kent verschillende delen en start met de 12-jarige Naomi die haar vader achterna gaat in het bos en daarmee voorgoed haar onschuld verliest. Ze ontdekt dat haar vader een vrouw gevangen houdt in het bos en dit is niet zijn eerste slachtoffer. Dit deel is heel indringend beschreven en als lezer voel je mee met de angst van Naomi. De obsess ... George Stubbs - De man, het paard, de obsessie ... . Dit deel is heel indringend beschreven en als lezer voel je mee met de angst van Naomi. De obsessie. Dokter Rennie Newton wordt opgeroepen om jurylid te worden. In de strafzaak tegen de beruchte huurmoordenaar Ricky Lozada gaat ze even kundig en kalm te werk als in de operatiekamer. Rennies nauwgezetheid dwingt haar vrijspraak te eisen. Dat blijkt een betreurenswaardige beslissing. Lozada toont zijn dankbaarheid door haar collega te vermoorden. Lees „De obsessie Naomi heeft haar verleden eindelijk een plaats gegeven. Begint de nachtmerrie opnieuw?" door Nora Roberts verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergrond... De tentoonstelling George Stubbs: De man, het paard, de obsessie bevat onder meer 13 schilderijen, 10 anatomische tekeningen en het skelet van het meest legendarische renpaard aller tijden: Eclipse. Absoluut hoogtepunt van de tentoons...

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
9,18 MB
BESTANDSNAAM
De obsessie.pdf

OMSCHRIJVING

Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien torst ze de daden van Thomas David Bowes met zich mee. Nu is Naomi een succesvol fotografe en heeft ze een plek gevonden waar ze zich thuisvoelt. Het is een groot oud huis dat opgeknapt moet worden, duizenden kilometers bij iedereen die ze ooit heeft gekend vandaan. Naomi zocht eenzaamheid, maar de vriendelijke inwoners van Sunrise Cove betrekken haar telkens bij hun gemeenschap - vooral de resolute Xander Keaton. Naomi merkt dat haar verdedigingslinie afbrokkelt en diep in haar hart heeft ze altijd verlangd naar menselijk contact. Maar de ervaring leert: haar verleden is nooit verder weg dan een nachtmerrie.

Wil je het boek lezen?De obsessie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen De obsessie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN