Ik noem je bij je naam

Ik noem je bij je naam - Gerda Kruiger | Stml-tunisie.org

...)kinderen. Auteur Gerda is al jaren pleegmoeder in hart en ... Noem je de man van je schoonzus 'zwager' of is daar geen ... ... ... Gerda Kruiger: Ik noem je bij je naam aantal. In winkelmand. Categorie: Groninger schrijvers - Nederlandstalig. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend) Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Filmpje voor nieuw boek in opdracht van Elker Noem mijn naam roept ook op om broers, zussen, ouders, grootouders, vrienden, partners van overledenen aan te spreken. Ik vertaal dat als 'kom bij me langs, pak mijn hand, nee ... Gerda Kruiger: Ik noem je bij je naam | Groninger boeken ... . Ik vertaal dat als 'kom bij me langs, pak mijn hand, neem me mee.' Juist in tijden van verlies heb je je vertrouwde omgeving zo nodig. Ik noem je bij je naam direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij ouderschapsboeken-kopen.nl. De online specialist met boeken voor ouders. Ontroerende verhalen over opvoeden en loslaten van (pleeg-)kinderen. Auteur Gerda is al jaren pleegmoeder in hart en nieren. In de loop der jaren heeft zij samen met Piet, haar man, veel kinderen een thuis in haar gezin gegeven. Een liefdevol vasthouden en dan weer loslaten. Elk kind was anders en bracht zijn eigen karakter en eigenschappen en kwetsbaarheid mee. Dat ben ik. Ik besta. Het lijkt dus logisch dat je een ander, zeker iemand die je mag of waardeert, bij zijn of haar naam noemt. ... En die je dus zonder meer bij je naam noemen. Mijn moeder is mijn naam vergeten. Mijn moeder is mijn naam vergeten. Mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, Laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten. Neeltje Maria Min Het boek Ik noem je bij je naam, geschreven door Gerda Kruiger, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Ik noem de wanhoop bij haar naam; Gesprek met dichteres Anna Enqu...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Kruiger
DIMENSIE
11,81 MB
BESTANDSNAAM
Ik noem je bij je naam.pdf

OMSCHRIJVING

Ontroerende verhalen over opvoeden en loslaten van (pleeg-)kinderen. Auteur Gerda is al jaren pleegmoeder in hart en nieren. In de loop der jaren heeft zij samen met Piet, haar man, veel kinderen een thuis in haar gezin gegeven. Een liefdevol vasthouden en dan weer loslaten. Elk kind was anders en bracht zijn eigen karakter en eigenschappen en kwetsbaarheid mee. De columns van Gerda ontroeren door haar eerlijkheid en kwetsbaarheid. Ze gaan over het vallen en opstaan als (pleeg-)ouder en over de kinderen die aan hun gezin zijn toevertrouwd.

Wil je het boek lezen?Ik noem je bij je naam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Kruiger. Lezen Ik noem je bij je naam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN