Faalkracht

Faalkracht - Michel Taal | Stml-tunisie.org

...hel als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Faalkracht is je sleutel tot meer lef ... Atlas Contact Faalkracht - Michel Taal : Atlas Contact ... . Voor teams én individuen. Danone, ABN AMRO, Clifford Chance, Amnesty International en verschillende start-ups maken reeds gebruik van de faalkrachtmethode. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat ... Het punt van faalkracht is dat je door het opzoeken van die faalervaring, door je krachten heen kan breken en succesvol kan worden', vertelt Taal. Falen is geen karaktereigenschap. Innoveren en risico's nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het ... 13 januari | Havenbedrijf Amsterdam, Faalkracht en ... ... . Falen is geen karaktereigenschap. Innoveren en risico's nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Michel Taal combineerde inzichten op het gebied van gamification en evolutionaire psychologie en ontwikkelde een beproefde methode om in drie stappen je lef te vergroten door de kracht van gecontroleerd falen te benutten ... Faalkracht is je sleutel tot meer lef. Voor teams én individuen. Danone, abn amro, Clifford Chance, Amnesty International en verschillende start-ups maken reeds gebruik van de faalkrachtmethode. Michel Taal is succesvol serieel ondernemer, voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Fnac: In 3 stappen van laf naar lef, Faalkracht, Michel Taal". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Faalkracht | ISBN 9789047011743 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Innoveren en risico's nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Michel Taal combineerde inzichten op het gebied van gamification en evolutiona Faalkracht bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Faalkracht. Innoveren en risico's nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je......

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Taal
DIMENSIE
4,35 MB
BESTANDSNAAM
Faalkracht.pdf

OMSCHRIJVING

Innoveren en risico's nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Michel Taal combineerde inzichten op het gebied van gamification en evolutionaire psychologie en ontwikkelde een beproefde methode om in drie stappen je lef te vergroten door de kracht van gecontroleerd falen te benutten. Faalkracht is je sleutel tot meer lef. Voor teams én individuen. Danone, abn amro, Clifford Chance, Amnesty International en verschillende start-ups maken reeds gebruik van de faalkrachtmethode. Michel Taal is succesvol serieel ondernemer, voormalig consultant bij McKinsey & Company en afgestudeerd in de theoretische natuurkunde. Dankzij de faalkrachtmethode neemt hij graag risico's,privé en in zijn werk.

Wil je het boek lezen?Faalkracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Taal. Lezen Faalkracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN