Modepatronen Ontwerpen

Modepatronen Ontwerpen - Lucia Mors De Castro | Stml-tunisie.org

...e te ontwerpen is er eigenlijk niet meer nodig dan papier, een potlood, linialen en een tafel; ... 359 beste afbeeldingen van modepatronen in 2020 - Kleding ... ... ... Creëer met MacroGen van uw mode ontwerpen een PatroonMacro, een geprogrammeerd patroon, om ermee in PatternMaker snel en makkelijk een patroon op maat te tekenen. Met MacroGen programmeert u het patroon en converteert het tot een PatroonMacro. Ideaal om uw patronen-op-maat te kunnen maken. Meer info Get this from a library! Modepatronen ontwerpen : ontwerp je eigen patronen en maak de mooiste kleding met professionele naaitechnieken. [Lucia Mors de Castro; Anja Llorella Oriol; Sietske Boonstra; et al] De LOI-cursus Patroonte ... Modepatronen ontwerpen : ontwerp je eigen patronen en maak ... ... . [Lucia Mors de Castro; Anja Llorella Oriol; Sietske Boonstra; et al] De LOI-cursus Patroontekenen is bestemd voor iedereen die graag zelf kleding wil ontwerpen, maar de basis van patroontek...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucia Mors De Castro
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
Modepatronen Ontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Om mode te ontwerpen is er eigenlijk niet meer nodig dan papier, een potlood, linialen en een tafel; daarnaast ideeën, nieuwsgierigheid, ambitie, concentratie en doorzettingsvermogen. Dit boek bevat een tiental projecten die uitvoerig worden besproken en geïllustreerd aan de hand van duidelijke foto´s en tekeningen.

Wil je het boek lezen?Modepatronen Ontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucia Mors De Castro. Lezen Modepatronen Ontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN