Voetnoot

Voetnoot - Arnon Grunberg | Stml-tunisie.org

...e voetnoot invoegen of eindnoot invoegen ... Synoniemen van voetnoot; ander woord voor voetnoot ... ... . Voer in de voetnoot of eindnoot de gewenste tekst in. Heeft de voetnoot betrekking op een zinsdeel of een specifiek woord dan plaats je de voetnoot hier direct achter. Het doel van een voetnoot. Een voetnoot kan de volgende vier doelen dienen: In de voetnoot plaats je een bronvermelding, zodat de lezer je bron kan controleren. Je voorkomt hiermee dat je plagiaat pleegt. Een voetnoot is over het algemeen, maa ... Wat is een voetnoot? - Marketingtermen.nl ... . Een voetnoot is over het algemeen, maar niet altijd, een verkorte versie van een referentie achterin een boek. Wat voor inhoud er ook vermeld wordt in de voetnoot, het is over het algemeen het laatste wat gedaan wordt bij het schrijven van een tekst. Een voetnoot is een opmerking met betrekking tot een element uit een tekst, die onderaan de bladzijde wordt weergegeven waarop het te becommentariëren stuk tekst eindigt.Een voetnoot kan twee functies vervullen: ze kan een nadere verklaring van of een opmerking bij de tekst zijn, of een literatuurverwijzing (een 'wetensch...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnon Grunberg
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Voetnoot.pdf

OMSCHRIJVING

Een voetnoot is doorgaans te vinden achter in een wetenschappelijk boek, maar Arnon Grunbergs ‘voetnoten bijde menselijke komedie’, dagelijks op de voorpagina van de Volkskrant, zijn onontkoombaar.Het nieuws in al zijn diversiteit en absurditeit, becommentarieerd door de scherpste schrijver van Nederland.

Wil je het boek lezen?Voetnoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnon Grunberg. Lezen Voetnoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN