Eldar spreken en zingen

Eldar spreken en zingen - A.M. Eldar | Stml-tunisie.org

...ndse leerboek over spreek- en zangtechnieken ... Eldar, Spreken en Zingen | Reinders Oisterwijk B.V. ... . De schrijfster A.M. Eldar (pseudoniem voor Anna Fles), studeerde zang. In haar werk hield zij zich vooral bezig met het scholen van stem en uitspraak van zangers. Inmiddels ligt de 45ste druk van het boek voor u. Spreken en Zingen verscheen in 1886 als het eerste Nederlandse leerboek over spreek- en zangtechnieken. A.M. Eldar, een pseudoniem voor Anna Fles, had zang gestudeerd en in haar werk hield zij zich vooral bezig met het scholen van de stem en uitspraak van zangers. Deze logopedische klassieker bestaat dus a ... PDF Eldar Spreken en Zingen - Managementboek.nl ... . Deze logopedische klassieker bestaat dus al meer dan 130 jaar en is nu opnieuw herzien. Na de behandeling van de bouw en werking ... Eldar spreken en zingen 9789023247845. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Artikelomschrijving. Spreken en Zingen verscheen in 1886 als het eerste Nederlandse leerboek over spreek- en zangtechnieken. A.M. Eldar, een pseudoniem voor Anna Fles, had zang gestudeerd en in haar werk hield zij zich vooral bezig met het scholen van d...

INFORMATIE

AUTEUR
A.M. Eldar
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Eldar spreken en zingen.pdf

OMSCHRIJVING

Eldar spreken en zingen 48e druk is een boek van A.M. Eldar uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023247845 Spreken en Zingen verscheen in 1886 als het eerste Nederlandse leerboek over spreek- en zangtechnieken. A.M. Eldar, een pseudoniem voor Anna Fles, had zang gestudeerd en in haar werk hield zij zich vooral bezig met het scholen van de stem en uitspraak van zangers. Deze logopedische klassieker bestaat dus 125 jaar, en is inmiddels toe aan zijn 48ste druk! De herziene uitgave behandelt als vanouds onderwerpen als de bouw en werking van de spraakorganen, oefeningen voor de spreek- en zangstem en voor de articulatie van klinkers en medeklinkers. Uiteraard is er ook in deze uitgave ruim aandacht voor de prosodie. De informatie is geactualiseerd en waar nodig aangevuld. Daarnaast is er aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van stem(therapie) en uitspraak, en hebben met name de oefenteksten een grondige herziening ondergaan. Door de eenvoudige uitleg is ook deze herziene druk weer een 'must' voor allen die hun stem en spraak willen scholen of verbeteren, die in een spreekberoep of als zanger (willen) functioneren en uiteraard ook voor diegenen die logopedie studeren dan wel als logopedist actief zijn. Dr. M.C. Franken is linguïst-logopedist en dr. M.M. Hakkesteegt is logopedist; beiden zijn verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam.

Wil je het boek lezen?Eldar spreken en zingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M. Eldar. Lezen Eldar spreken en zingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN