Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido

Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido - Melody James | Stml-tunisie.org

...n dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor ... Cupido stupido - Melody James | 9789026142994 | Standaard ... ... . Cupido stupido is het tweede deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Vol horoscopen, vriendschap en liefdesperikelen, voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma's horoscooprubriek is dé hit van school, maar ze wil dolgraag laten zien dat ze meer kan schrijven dan dat. Wanneer ze mag helpen met een artikel […] 'Cupido stupido' is het tweede deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Vol horoscopen, vriendschap en liefdesperi ... Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido door Melody ... ... . Vol horoscopen, vriendschap en liefdesperikelen, voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma's horoscooprubriek is dé hit van school, maar ze wil dolgraa Cupido stupido (Het staat in de sterren Book 2) (Dutch Edition) eBook: Melody James, Laura Hope, Hanneke Majoor: Amazon.de: Kindle-Shop vertaling uit het Engels: Hanneke Majoor Vertaling van de oorspronkelijke boekuitgave Stupid Cupid. - London : Simon & Schuster UK Ltd, 2012. - (Signs of love) Integrale weergave van het boek: Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2017. - 230 pagina's. - (Het staat in de sterren ; 2) Nederlands gesproken Get this from a library! Cupido stupido. [Melody James; Hanneke Majoor; Laura Hope] -- Gemma (12, ik-figuur) is zo druk bezig om met haar horoscopen haar vriendinnen te helpen in de liefde, dat ze Sams aandacht niet opmerkt. Vanaf ca. 10 jaar. 'Cupido stupido' is het tweede deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Vol horoscopen, vriendschap en liefdesperikelen, vo......

INFORMATIE

AUTEUR
Melody James
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido.pdf

OMSCHRIJVING

Cupido stupido is het tweede deel in de grappige serie Het staat in de sterren van Melody James. Vol horoscopen, vriendschap en liefdesperikelen, voor meiden vanaf 10 jaar. Gemma's horoscooprubriek is dé hit van school, maar ze wil dolgraag laten zien dat ze meer kan schrijven dan dat. Wanneer ze mag helpen met een artikel voor de schoolkrant, ruikt Gemma dan ook haar kans. Tot haar frustratie behandelt redacteur Will haar als zijn domme assistente. Ondertussen probeert Gemma als astrologe Jennifer Jupiter haar vriendinnen in de liefde te helpen… met wisselend succes! Maar ook Gemma's eigen liefdesleven kan wel een zetje gebruiken.

Wil je het boek lezen?Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melody James. Lezen Het staat in de sterren 2 - Cupido stupido Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN