Traject Dienstverlening - Medewerker sport en recreatie

Traject Dienstverlening - Medewerker sport en recreatie - J. Bouwman | Stml-tunisie.org

...reatieve activiteiten. Medewerker sport en recreatie werkboek maakt deel uit van de serie Traject Dienstverlening ... Studers | Traject dienstverlening helpende zorg en welzijn ... ... . Je start met het verkennen van de verschillende mogelijkheden binnen de opleiding en werkt aan je eigen ontwikkeling. Daarna kies je één van de uitstroomrichtingen: Helpende Zorg en Welzijn; Medewerker Facilitaire Dienstverlening; Medewerker Sport en Recreatie; Lees hieronder verder over de opleiding Medewerker Sport en Recreatie. In de dienstverlening heb je heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld medewerker facilitaire dienstverlening, help ... Traject Dienstverlening | MBO | ThiemeMeulenhoff ... . In de dienstverlening heb je heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn of medewerker sport en recreatie. Sport en Recreatie laat je kennismaken met het werken in de sport en recreatie. Je vindt onder andere meer informatie over doelgroepen, activiteiten, het gebruik van materialen en midd De leermiddelen uit de serie Traject Dienstverlening zijn bestemd voor de opleidingen medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn en medewerker sport en recreatie. De opleiding Dienstverlening bestaat uit de volgende drie uitstroomprofielen: Helpende zorg & welzijn, medewerker facilitaire dienstverlening en medewerker sport en recreatie. De opleiding begint met een oriëntatiefase van twintig weken. In de eerste vijf weken maak je kennis met de drie uitstroomprofielen. Traject Dienstverlening De serie Traject Dienstverlening biedt leermiddelen op mbo-niveau is en is gemaakt voor de opleiding tot medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn of medewerker sport en recreatie....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Bouwman
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Traject Dienstverlening - Medewerker sport en recreatie.pdf

OMSCHRIJVING

In de dienstverlening heb je heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn of medewerker sport en recreatie. Sport en Recreatie laat je kennismaken met het werken in de sport en recreatie. Je vindt onder andere meer informatie over doelgroepen, activiteiten, het gebruik van materialen en middelen, communicatie en het houden van toezicht.Het werkboek Sport en Recreatie hoort bij het theorieboek Sport en Recreatie en bevat vragen, uitdagende opdrachten, realistische praktijksituaties en noodzakelijke vaardigheden die je helpen de kennis en vaardigheden eigen te maken. Je kunt zelf kiezen waarmee je aan de gang gaat: wat voor jou het beste werkt. De inhoud is hiermee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over het werken als medewerker sport en recreatie.Sport en Recreatie maakt deel uit van de serie Traject Dienstverlening. Sport en Recreatie sluit volledig aan bij de kerntaak 'Assisteert bij activiteiten en evenementen' uit het kwalificatiedossier Dienstverlening niveau 2.Traject DienstverleningDe serie Traject Dienstverlening biedt leermiddelen op mbo-niveau is en is gemaakt voor de opleiding tot medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn of medewerker sport en recreatie. Het materiaal sluit volledig aan bij de eisen van de nieuwe kwalificatiedossiers.Traject Dienstverlening is ontwikkeld op basis van leerstijlen en leerervaringen van mbo-studenten, waardoor zowel studenten met een meer theoretische, als studenten met een meer praktische inslag er gebruik van kunnen maken. Er is rekening gehouden met de verschillende onderwijsstijlen. Traject Dienstverlening is daarmee inzetbaar binnen elk didactisch model. Traject Dienstverlening sluit aan bij actuele opvatting over flexibiliteit en zelfstandig leren. Dat betekent dat de uitgaven ingedeeld zijn in thema's. Deze bieden theorie en de daarbij behorende verwerkingsopdrachten, praktijksituaties, zelftoetsen en evaluatie. Daarnaast komen de beroepsvaardigheden en de houdingsaspecten van de (beginnende) beroepsbeoefenaar expliciet aan de orde.Als student ontwikkel je de juiste beroepshouding doordat de leerstof is opgebouwd uit theorie met verwerking, praktijksituaties en beroepsvaardigheden:-De theorie bevat alle basiskennis en achtergrondinformatie bij het betreffende werkproces en bevat veel voorbeelden uit de beroepspraktijk. De verwerkingsopdrachten sluiten aan bij de leerstof in de theorie.-De praktijksituaties zijn realistische beschrijvingen van situaties uit de beroepspraktijk, inclusief opdrachten gekoppeld aan houdingsaspecten, vaardigheden en kenniselementen.-De beroepsvaardigheden bevatten opdrachten voor het stapsgewijs aanleren van sociaal-agogische, communicatieve, verzorgende en creatieve vaardigheden.

Wil je het boek lezen?Traject Dienstverlening - Medewerker sport en recreatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Bouwman. Lezen Traject Dienstverlening - Medewerker sport en recreatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN