De uitverkiezing

De uitverkiezing - Pieter Weeber | Stml-tunisie.org

...je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Muur of poort? | Uitgeverij Om Sions Wil ... . Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ... De wijsheid is goed met een erfdeel; en degenen, die de zon aanschouwen, hebben […] Start Afgelopen diensten Een loflied op de uitverkiezing Een loflied op de uitverkiezing Zo kan de prediking onder de beheersing van de uitverkiezing staan of aan dit leerstuk in de prediking helemaal geen aandacht worden besteed. „In beide gevallen zijn de gevolgen hoogst ernstig ... Samenvatting. De Uitverkiezing i ... De uitverkiezing. ... . „In beide gevallen zijn de gevolgen hoogst ernstig ... Samenvatting. De Uitverkiezing is een onderwerp dat altijd spanning, strijd en onbegrip heeft meegedragen.Dit boek behandelt het onderwerp, niet vanuit een dogmatisch gegeven, maar vanuit het Nieuwe Testament. Alle Bijbelse gegevens in Het Nieuwe Testament passeren de revue. Jij en de uitverkiezing redactie Om Sions Wil Uitverkiezing. Moeilijk woord? Lastige zaak? Of wonderlijke troost? Wat als ik níet uitverkoren ben? Of hoe weet ik dat ik juist wel uitverkoren ben? Vragen die je hart kunnen vervullen. Speciaal voor jou hebben we een aantal predikanten en (oud)ambtsdragers gevraagd om er iets over te schrijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Weeber
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
De uitverkiezing.pdf

OMSCHRIJVING

De Uitverkiezing is voor mensen moeilijk te begrijpen en nog moeilijker te aanvaarden. In dit boek wordt de uitverkiezing op duidelijke wijze uitgelegd. Bovendien bevat het een bemoediging om de uitverkiezing te verkondigen en een steun voor die mensen die gebukt gaan onder de gedachte dat zij misschien niet uitverkoren zouden zijn. Daarnaast wordt in dit boek duidelijk beschreven hoe aan de ene kant methodisten (bij monde van John Wesley) en aan de andere kant puriteinen omgingen met de uitverkiezing.dr. Pieter Weeber studeerde Engelse taal en was jaren actief in het onderwijs. In 2000 behaalde hij zijn Master Theology in de Verenigde Staten. Sinds die tijd gaat hij voor in gemeenten van uiteenlopende kerkelijke richting. In 2007 promoveerde hij cum laude aan Newburgh Theological Seminary, Indiana, USA over de Puriteinen.

Wil je het boek lezen?De uitverkiezing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Weeber. Lezen De uitverkiezing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN