Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR

Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR - Onbekend | Stml-tunisie.org

...rs - W. John Livesley www.e-psychiater.nl www ... Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de ... ... .hulpgids.nl Reageer op het artikel "Persoonlijkheidsstoornissen" Bekijk Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz.nl Dr. G.A.S. Koster van Groos is psychiater. Eerder vertaalde hij de Beknopte handleiding bij de Diagnostische Criteria van de DSM-IV en de in 2001 verschenen tekstrevisie, de Beknopte handleiding bij de Diagnostische Criteria van de DSM-IV-TR. Beknopte handleiding van de diagnostische c ... Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de ... ... . Beknopte handleiding van de diagnostische criteria van de dsm-iv-tr, inclusief cd-rom. Er staat een naamstempel voorin het boek en Gelezen Ophalen of Verzenden € 7,00 13 mei. '20 6-sep-2017 - Titel: Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR; Auteur: /; Uitgever: Pearson Assessment And Information; ISBN 9789026516955; Locatie: de Hobo...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR.pdf

OMSCHRIJVING

Vrijwel iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg en de hulpverlening komt in aanraking met de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM). In 2000 is in Nederland de Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR verschenen. De DSM-IV-TR helpt als naslagwerk bij het terugvinden van criteria, waarmee de betrouwbaarheid van de diagnose wordt vergroot.Naast de zakboekeditie van de beknopte handleiding van de DSM-IV-TR, is ook een bureau-editie verkrijgbaar. Deze is iets groter van formaat en heeft een ringband, waardoor het boek beter blijft openliggen.

Wil je het boek lezen?Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Beknopte handleiding bij de diagnostische criteria van de DSM-IV-TR Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN