Nooit meer vliegangst!

Nooit meer vliegangst! - C.W. Anneese | Stml-tunisie.org

... beschikbaar Start-up of the day: nooit meer vliegangst dankzij virtual reality ... De nooit meer angst blog | NLP coach | vliegangst ... ... . schedule 4 min ®Psious. door Giacinto Bottone | jul 12, 2019 | Tags: emdr, fobieën, Start-up of the day, virtual reality, vliegangst. Psious is een Spaanse start-up die tientallen virtual reality omgevingen biedt om verschillende soorten psychische stoornissen te behandelen. Ernstige vliegangst is, zoals het woord het al zegt, een angststoornis. Het kan te maken hebben met een eerdere, negatieve ervaring (stel je bent al ... Nooit meer vliegangst - Cor Anneese - 9789031378029 | Bruna.nl ... . Het kan te maken hebben met een eerdere, negatieve ervaring (stel je bent al eens betrokken geweest in een vliegtuigongeluk of je kent iemand die is overleden in een vliegtuigongeluk). Maar bij meer dan de helft van de mensen met vliegangst is er sprake van een andere angst. Vliegangst is namelijk te overwinnen… En het proces om vliegangst te overwinnen, brengt verregaande persoonlijke ontwikkeling teweeg! Oorzaken van vliegangst. Er is vaak een duidelijk aanwijsbare oorzaak als je bang bent om te vliegen. Zo is er in meer dan de helft van de gevallen van vliegangst sprake van een andere (verwante) angst. Nooit meer vliegangst! biedt iedereen die op een of andere manier last van dergelijke angstklachten heeft een effectieve aanpak om daarvan af te komen. Het geeft informatie over allerlei technische aspecten van het verschijnsel vliegen en laat zo zien dat je vliegangst niet nuttig of realistisch is, maar alleen wordt veroorzaakt door je eigen gedachten. Nooit meer vliegangst! biedt iedereen die op een of andere manier last van dergelijke angstklachten heeft een effectieve aanpak om daarvan af te komen. Het geeft informatie over allerlei technische aspecten van het verschijnsel vliegen en laat zo zien dat je vliegangst niet nuttig of realistisch is, maar alleen wordt veroorzaakt door je eigen gedachten. Nooit meer vliegangst! biedt iedereen die op een of andere manier last van dergelijke angstklachten heeft een effectieve aanpak om daarvan af te komen. Het geeft informatie over allerlei technische aspecten van het mysterie 'vliegen' en laat zo zien dat je vliegangst niet nuttig of realistisch is, maar alleen wordt veroorzaakt door je eigen gedachten. Nooit meer vliegangst! biedt iedereen die op een of andere manier last van dergelijke angstklachten heeft een effectieve aanpak om daarvan af te komen. Het geeft informatie over allerlei technische aspecten van het verschijnsel vliegen en laat zo zien dat je vliegangst niet nuttig of realistisch is, maar alleen wordt veroorzaakt door je eigen gedachten. Nooit meer vliegangst. Een op de drie mensen is bang om te vliegen, ondanks het statistische gegeven dat vliegen 250 keer veiliger is dan reizen per auto. Er besta...

INFORMATIE

AUTEUR
C.W. Anneese
DIMENSIE
5,96 MB
BESTANDSNAAM
Nooit meer vliegangst!.pdf

OMSCHRIJVING

Nooit meer vliegangst!Een op de drie mensen is bang om te vliegen, ondanks het statistische gegeven dat vliegen 250 keer veiliger is dan reizen per auto.Er bestaan verschillende vormen van vliegangst. De angst om neer te storten is er slechts een van. Veel mensen nemen een angst of fobie die hun dagelijks parten speelt mee op reis. Heb je last van hoogtevrees? Dan vind je het waarschijnlijk lastig om in een vliegtuig bij het raampje te zitten. Als je in het dagelijks leven last van engtevrees hebt, is de kans groot dat je ook in een vliegtuig een benauwd gevoel krijgt. Misschien raak je zelfs in paniek uit angst voor die angst.Nooit meer vliegangst! biedt iedereen die op een of andere manier last van dergelijke angstklachten heeft een effectieve aanpak om daarvan af te komen. Het geeft informatie over allerlei technische aspecten van het verschijnsel ‘vliegen’ en laat zo zien dat je vliegangst niet nuttig of realistisch is, maar alleen wordt veroorzaakt door je eigen gedachten.De duidelijk beschreven oefeningen in dit zelfhulpboek geven je inzicht in het ontstaan van je angst. De ontspanningstechnieken zijn gemakkelijk toepasbaar in allerlei situaties. De herkenbare verhalen van ervaringsdeskundigen maken dit boek bovendien prettig leesbaar en extra toegankelijk.

Wil je het boek lezen?Nooit meer vliegangst! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.W. Anneese. Lezen Nooit meer vliegangst! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN