Onderkoeld

Onderkoeld - Arnaldur Indridason | Stml-tunisie.org

...n. We spreken dan van een chronische onderkoeling ... Hoe snel raak je onderkoeld? | Eindhoven | ed.nl ... . In sommige omstandigheden kan dit proces echter veel sneller verlopen, bijvoorbeeld als iemand in koud water valt of in geval van hevige wind. Je kan dan onderkoeld geraken binnen enkele minuten tot zelfs seconden. Re: Onderkoeld Bericht door Sifra » 03 mei 2012 18:51 Sannie_xx schreef: Nu is het wel lastig om mezelf daar geen verwijten over te maken, want ik vind het zo zielig dat ik haar dat niet gewoon lekker heb laten doen. . Lees „Onderkoeld" door Arnaldur Indridason ... Onderkoeld water - Wikipedia ... . . Lees „Onderkoeld" door Arnaldur Indridason verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In Þingvellir, dat in een ver verleden een pleisterplaats van vikingen was, wordt een vrouw dood aangetroffen in haar zo... Als je in het water onderkoeld raakt, is het handig om met kleren aan stil te blijven liggen maar toch snel naar de kant te komen. Buiten het water moet je zorgen dat je jezelf snel uitkleedt, want het water in je kleren zorgt ervoor dat je nog kouder wordt. Als je in koud water wilt zwemmen kun je een wetsuit dragen. Hoe snel raak je onderkoeld? EINDHOVEN - De 23-jarige Nixon Kareth verdronk afgelopen weekeinde na een avondje stappen in het ijskoude water van de Dommel in Eindhoven. Vijf vragen over onderkoeling....

INFORMATIE

AUTEUR
Arnaldur Indridason
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
Onderkoeld.pdf

OMSCHRIJVING

In Þingvellir, dat in een ver verleden een pleisterplaats van vikingen was, wordt een vrouw dood aangetroffen in haar zomerhuis. Alles wijst erop dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Als inspecteur Erlendur een opname in handen krijgt van een geheimzinnige séance waarbij deze vrouw kort voor haar overlijden aanwezig was, besluit hij uit te zoeken waarom ze zelfmoord pleegde.Onderkoeld is een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. De inspecteur wordt tijdens zijn zoektocht steeds opnieuw herinnerd aan de verdwijning van zijn eigen broer – en gaat de confrontatie met het verleden eindelijk aan.

Wil je het boek lezen?Onderkoeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnaldur Indridason. Lezen Onderkoeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN