De gave van dyslexie

De gave van dyslexie - R.D. Davis | Stml-tunisie.org

...r Ronald D. Davis boekbespreking en commentaar door Audrey McAllen (geschreven tussen 1996 en 2000) Wanneer ik de biografie van de auteur en over zijn problemen met het lezen en schrijven lees, vervult mij dat met bewondering en respect voor zijn vasthoudendheid en vermogen tot zelfobservatie ... Een andere kijk op dyslexie. - De Vuurtoorn ... . De gave van dyslexie Dyslexie is een beperking, die wordt veroorzaakt door een gave: het krachtige vermogen tot 'beelddenken'. Dat is de overtuiging van Karin Rietberg en Gerda Bosma. Als Davis-counselors helpen zij mensen met dyslexie omgaan. Groep vier gaat ... De Gave van Dyslexie Waarom zelfs heel slimme mensen niet kunnen lezen en hoe ze het kunnen leren. In dit boek beschrijft de auteur uit eigen ervaring hoe ... De gave van dyslextie, een dyslectische film - YouTube ... . Dat is de overtuiging van Karin Rietberg en Gerda Bosma. Als Davis-counselors helpen zij mensen met dyslexie omgaan. Groep vier gaat ... De Gave van Dyslexie Waarom zelfs heel slimme mensen niet kunnen lezen en hoe ze het kunnen leren. In dit boek beschrijft de auteur uit eigen ervaring hoe anders de manier van denken en leren van een dyslectische leerling is. Hij brengt zijn eigen ervaring in de praktijk en geeft daarmee inzicht in wat effectief onderwijs betekent voor dyslectici....

INFORMATIE

AUTEUR
R.D. Davis
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
De gave van dyslexie.pdf

OMSCHRIJVING

Albert Einstein, Winston Churchill, Whoopi Goldberg, Walt Disney, Henry Ford - veel van 's werelds succesvolste mensen danken hun succes aan dezelfde gave die hen verhindert op `normale' wijze een boek te kunnen lezen. Dat is de stelling van Ron Davis, zelf dyslectisch, die in zijn jeugd gezien werd als een dommerdje maar uiteindelijk een geslaagd ingenieur, zakenman en beeldhouwer werd.Ron Davis ontdekte een manier om een boek in slechts een paar uur te kunnen lezen. Dat was de inspiratie voor zijn methode, die inmiddels vele tienduizenden mensen heeft geholpen om 'gewoon' te kunnen lezen, schrijven en studeren. Daarmee veroorzaakte hij een doorbraak in de behandeling van dyslectici.

Wil je het boek lezen?De gave van dyslexie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.D. Davis. Lezen De gave van dyslexie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN