Anatomie van pilates

Anatomie van pilates - Dr. Abby Ellsworth | Stml-tunisie.org

...vige basis om op voort te bouwen en uw pilatesprogramma steeds verder uit te breiden ... De basics van Pilates: deze poses versterken lichaam ... ... . Alle oefeningen zijn voorzien van foto's en gedetailleerde illustraties. Bovendien staan bij elke oefening tips voor een bewuste ademhaling en een geconcentreerde, nauwkeurige uitvoering. Het lesgeld voor de Workshop Pilates Basis Anatomie bedraagt € 219,00. Dit is exclusief de benodigde literatuur. Verplichte literatuur (niet inbegrepen): Anatomie van de beweging/ B.Calais Germain; Anatomie van de blessures, klik hier om te bestellen. Vraag een off ... bol.com | Anatomie van yoga, Abigail Ellsworth ... ... .Calais Germain; Anatomie van de blessures, klik hier om te bestellen. Vraag een offerte aan Anatomie van pilates geeft u een stevige basis om op voort te bouwen en uw pilatesprogramma steeds verder uit te breiden. Alle oefeningen zijn voorzien van foto's en gedetailleerde illustraties. Bovendien staan bij elke oefening tips voor een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Abby Ellsworth
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie van pilates.pdf

OMSCHRIJVING

Het begrijpen van uw lichaam - en het bewust aanspannen van uw spieren - vormt de sleutel tot het volledig benutten van uw mogelijkheden. Anatomie van pilates geeft u een stevige basis om op voort te bouwen en uw pilatesprogramma steeds verder uit te breiden. Alle oefeningen zijn voorzien van foto's en gedetailleerde illustraties. Bovendien staan bij elke oefening tips voor een bewuste ademhaling en een geconcentreerde, nauwkeurige uitvoering. Zo haalt u het maximale uit elke work-out!

Wil je het boek lezen?Anatomie van pilates in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Abby Ellsworth. Lezen Anatomie van pilates Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN