Autisme in mij

Autisme in mij - Nathalie van Kordelaar | Stml-tunisie.org

...utisme spectrum stoornis hebben moeite met het begrijpen, met het "zien" van de context (Vermeulen, 2009) ... Omgaan met autisme - Tips voor jezelf en naasten | Lentis ... . In het kort uitgelegd is de context datgene wat betekenis geeft aan een bepaalde handeling. Een voorbeeld kan dit verduidelijken: je hand opsteken, kan betekenen: tot ziens, stop! Een leuke relatie (1,5 jaar) met een vrouw met autisme ( zij heeft mij dat vertelt) is helaas sinds kort voorbij. Eigenlijk zonder dat ik het heb begrepen. Van het ene op het andere moment een punt erachter gezet. Pas daarna ben ik mij in het gedrag van haar ... Autisme In Mij, een training voor jongeren met (een vorm ... ... . Van het ene op het andere moment een punt erachter gezet. Pas daarna ben ik mij in het gedrag van haar echt gaan verdiepen. Ohhhhh had ik dit maar eerder gedaan, dan was het anders gelopen. Nadat ik in mijn privésituatie in aanraking kwam met autisme, ben ik mij daar in gaan verdiepen. In een van mijn banen kwam ik in aanraking met relatieproblemen waarbij autisme een rol speelde. Ik merkte dat ik, door de ervaringen in mijn privésituatie, dingen herkende, waardoor cliënten zich begrepen voelden. Het boek Autisme in mij, geschreven door Nathalie van Kordelaar, Mirjam Zwaan, Jolet Leenhouts, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Autisme in mij - Mirjam Zwaan, Nathalie van Na Ik en autisme, gericht op kinderen op het basisonderwijs, bleek er veel vraag te zijn naar een boek voor jongeren met autisme op het voortgezet onderwijs. De opzet van dit nieuwe boek is gelijk gebleven, maar de voorbeelden en opdrachten zijn aangepast aan de doelgroep. Omgaan met autisme - tips voor jezelf Ken je talenten en zwaktes. Iedereen met autisme is anders. Kijk daarom goed naar je zelf en ken je zwakke, maar ook vooral sterke kanten. Mensen met autisme kunnen op bepaalde gebieden mooie talenten hebben. Probeer ook daar naar te kijken en deze in te zetten op momenten dat ze nodig zijn. Breng ......

INFORMATIE

AUTEUR
Nathalie van Kordelaar
DIMENSIE
6,11 MB
BESTANDSNAAM
Autisme in mij.pdf

OMSCHRIJVING

Na Ik en autisme, gericht op kinderen op het basisonderwijs, bleek er veel vraag te zijn naar een boek voor jongeren met autisme op het voortgezet onderwijs. De opzet van dit nieuwe boek is gelijk gebleven, maar de voorbeelden en opdrachten zijn aangepast aan de doelgroep.In dit interactieve boek kunnen deze jongeren meer over ‘hun’ autisme te weten komen, door aan te geven welke informatie bij hen past. De opdrachten, tips en voorbeelden zijn bedoeld om hen meer inzicht te verschaffen in de manier waarop autisme bij hen tot uiting komt. En op welke manier zij er het beste mee kunnen omgaan.Daarnaast is Autisme in mij uitstekend geschikt om ouders, familieleden, studenten en professionals kennis te laten maken met autisme bij jongeren.

Wil je het boek lezen?Autisme in mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nathalie van Kordelaar. Lezen Autisme in mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN