Lezen voor je leven

Lezen voor je leven - Dom Bernardus | Stml-tunisie.org

...vind je alle Lezen voor de lijst boeken voor school voor 15-18 jaar ... 10 Boeken Die Je Gelezen Moet Hebben Voor Vrouwen 2020 ... ... . En je gaat liever direct aan de slag voor meer succes in je leven. Want je hebt genoeg te doen. Dit is een valkuil waar veel mensen in trappen, waar ik zelf ook vaak in ben getrapt. ... Goed om het nog eens te lezen. Ik kocht pas een mooie eierwekker. Lezen voor je leven. Boek (overige) 0. Auteur . Jos Douma. Uitgever . Abdij van Berne. Publicatiedatum . 04-10-2017. Uitvoering . Hardcover 96 pagina's. ... Lezen voor je leven - Driestar educatief ... . Publicatiedatum . 04-10-2017. Uitvoering . Hardcover 96 pagina's. Artikelnummer (ISBN) 9789089721907. €14,90. verzendkosten niet inbegrepen. inclusief 6% btw. Aantal . Aan de slag met lectio divina. Lezen voor het leven. Jaar: maart 2017. Beleidsvoornemens van Stichting Lezen voor de planperiode 2017-2020. In het kader van het cultuur beleid vervult Stichting Lezen vier kerntaken. We genereren en verzamelen kennis en onderzoeksgegevens, stellen die beschikbaar aan het werkveld en bestuurders en vertalen die naar beleid. - Kies voor deze knop als je eerst wilt oefenen ... - Kies voor deze knop als je dit niveau al goed kunt ... In dit artikel heb ik mijn top 10 boeken voor je verzameld! Er zit voor iedereen iets tussen! ... 10 Boeken Die Je Moet Lezen 2020. 76 boeken in een vrij korte tijd. ... geen onbekend verhaal. Miriam Lancewood verruilde in 2010 haar leven in de Achterhoek voor een leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland....

INFORMATIE

AUTEUR
Dom Bernardus
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Lezen voor je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Dom Bernardus en Jos Douma Lezen voor je leven Aan de slag met Lectio Divina De beweging van de Reformatie betekende een herontdekking van de Bijbel. Waar wegen toen uiteengingen, komen ze nu weer dichter bij elkaar: Katholieken en Protestanten vinden elkaar in de praktijk van de Lectio Divina. Deze monastieke manier van bijbellezen doet recht aan Woord en Geest en richt zich op de liefde van Jezus die ons vandaag aanspreekt. In dit boekje verkennen een monnik en een predikant de praktijk van de Lectio Divina, zoekend naar wat de Geest vandaag te zeggen heeft. Zou deze praktijk niet het kloppende hart kunnen zijn van oecumenische toenadering tussen Katholieken en Protestanten? De auteurs vertellen over hun eigen ervaringen met Lectio Divina en geven praktische voorbeelden. Daarmee is het een boek om zelf met deze bijbelleesmethode aan de slag te gaan. Elsbeth Gruteke verzorgde speciaal voor dit boek twee interviews met de auteurs. Dom Bernardus is abt van de trappisten van Koningshoeven, Jos Douma is predikant van de Plantagekerk in Zwolle, auteur en docent.

Wil je het boek lezen?Lezen voor je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dom Bernardus. Lezen Lezen voor je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN