De Maine Coon als gezelschapsdier

De Maine Coon als gezelschapsdier - G. Ras | Stml-tunisie.org

...Het gewicht van een Maine Coon kan oplopen van zo'n 4 tot 10 kilogram ... Geschiedenis van de Maine Coon | Maine Coon .nl ... ." En dat is toch wel behoorlijk. De katers zijn overigens vaker wat zwaarder vergeleken met de poezen. De Maine Coon als huisdier Behalve het opvallende uiterlijk van de Maine Coon, heeft het Maine Coon ook een vriendelijk en gezellig karakter. Dit maakt de Maine Coon een goede huiskat én knuffeldier. Het karakter De Maine Coon is een intelligent, goedgehumeurd en vriendelijk dier. Hij verdraagt goed mensen en andere huisdieren. Inleiding. Het 'Eas ... Maine Coon - Wikipedia ... . Hij verdraagt goed mensen en andere huisdieren. Inleiding. Het 'Easy Mind System (EMS)' van FIFé wordt gebruikt om de verschillende kleuren en patronen aan te geven De EMS code is ook terug te vinden op de Stamboom van een Kattenvereniging aangesloten bij de FIFé; Alleen de EMS codes die van toepassing zijn op de Maine Coon zijn in de tabel hieronder weergegeven Buy De Maine Coon als gezelschapsdier 01 by G. Ras (ISBN: 9789052661728) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De Maine Coon is één van de natuurrassen. Hiermee wordt bedoeld dat het ras op natuurlijke wijze is ontstaan en dat het niet gekruist mag worden met andere rassen. Erkenning van de Maine Coon als ras door de Internationale kattenfederatie Fédération Internationale Féline (FIFe) vond plaats in 1982. Elevage de maine coon; chatterie MARKIZA. 277 likes · 20 talking about this. Local Business De meeste mensen zijn verbaasd als ze voor het eerst het zachte stemgeluid van een Maine Coon horen, je zou een heel ander geluid verwachten als je kijkt naar het formaat en uiterlijk van de kat. Van de meeste Maine Coon houders zul je horen dat als ze eenmaal een Maine Coon in huis hebben (gehad) ze niets anders meer willen, er wordt gekscherend gepraat over 'het coon-virus'. De merendeels boerenbevolking van Maine hechtte grote waarde aan een uitstekende muizer als de Maine Coon, maar natuurlijk moest geen heibel ontstaan met de andere boerderijbewoners. Het heeft de Maine Coon gevormd tot een intelligente, zeer relaxte, vriendelijke, sociale kat, waarbij de katers soms een beetje clownesk uit de hoek kunnen komen en de dames vaak toch iets meer waardigheid hebben....

INFORMATIE

AUTEUR
G. Ras
DIMENSIE
6,96 MB
BESTANDSNAAM
De Maine Coon als gezelschapsdier.pdf

OMSCHRIJVING

DE MAINE COONgezelschapsdierDe oorsprong van een kattenras is dikwijls in mysteries *gehuld. Over het ontstaan van de Maine Coon zijn er verhalen, legenden en overleveringen in overvloed. Het is niet ondenkbaar dat meerdere theorieën waarheid bevatten en dat de Maine Coon uit e ' en combinatie van gebeurtenissen is ontstaan.Dit boek over een van de oudste natuurlijke kattenrassen die we kennen bevat de oorsprong en geschiedenis van boerderijkat tot showkat.- Tevens geeft de auteur veel informatie over de diverse kleurvariëteiten van dit prachtige en bij velen geliefd kattenras en is de algemene rasstandaard opgenomen.Gerda Ras, al vele jaren lokster van langhaar katten en schrijfster van onder andere De Pers, De Perzisch Colourpoint en De Noorse Boskat als gezelschapsdier is er wederom in geslaagd een uitstekende rassengids te maken, gebaseerd op haar eigen ervaring met katten, aangevuld met de informatie en vele foto's welke zij van Maine Coon kenners ontving.De uitstekende voorlichting vanaf de aanschaf van een kitten tot aan het fokken met de Maine Coon maken het boek tot een waardevol naslagwerk.

Wil je het boek lezen?De Maine Coon als gezelschapsdier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Ras. Lezen De Maine Coon als gezelschapsdier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN