Niels en de nachtleeuw

Niels en de nachtleeuw - Sanne Dufft | Stml-tunisie.org

...euw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken ... Een giraf met een probleem. 3+ - Nieuw in onze collectie ... ... . Heel goed om zo'n leeuw als vriend te hebben! Auteur: Sanne DufftInhoudsomschrijving:Soms is Niels bang 's nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele Niels en de nachtleeuw. Soms is Niels bang 's nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze ... Sanne Dufft ; Niels en de nachtleeuw | Kinderboek 5-9 | De ... ... . Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken. Heel goed om zo'n leeuw als vriend te hebben! De meerwaarde van deze uitgave ligt in de sprekende illustraties die vaak op dubbele pagina's zijn geplaatst. Deze ecoline met pentekeningen dragen het verhaal en vergroten de herkenbaarheid sterk. De pagina's waar Niels niet bang is, hebben veel witruimte en de pagina's waar hij 's nachts bang is, zijn juist donker getint. Soms is Niels bang 's nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken. Heel Soms is Niels bang 's nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken. Heel goed om zo'n leeuw als vriend te hebben! Niels en de nachtleeuw Sanne Dufft. Niels voelt zich heel wat met zijn grote hoed en zijn zwaard. Zo kan hij iedereen aan. Maar als hij 's nachts droomt van een rover in een donker bos die zijn zwaard en hoed wil afpakken, wordt hij huilend wakker. Soms is Niels bang 's nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken. Heel goed om zo'n leeuw als vriend te hebben! Niels en de nachtleeuw; Lees een stukje uit het boek. Niels en de nachtleeuw Sanne Dufft. Nederlands | Hardcover € 14,95 + 29 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Onze winkels openen opnieuw op maandag 11 ... Koop nu Niels en de nachtleeuw van Sanne Dufft bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Niels en de nachtleeuw. 3+ Thema: Prentenboek: Soort: Prentenboek: Leeftijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Sanne Dufft
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Niels en de nachtleeuw.pdf

OMSCHRIJVING

Soms is Niels bang "s nachts. En als je bang bent, heb je iemand nodig die er altijd voor je is. Als Niels van oma een nachtleeuw krijgt, kan geen enkele boze droom hem nog verdrietig maken. Heel goed om zo'n leeuw als vriend te hebben!

Wil je het boek lezen?Niels en de nachtleeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sanne Dufft. Lezen Niels en de nachtleeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN