De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk

De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk - Peter Slabbynck | Stml-tunisie.org

...teiten in. Maar wel waarom de ... De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk Wat hebben een haan, een eend en een schaap te maken met de eerste luchtballon?Hoe probeerden de broers Michelin hun autobanden te verkopen?Waarom is het in Frankrijk verboden om je varken Napoleon te noemen?Verbluffende weetjes en grappige feiten over hét favoriete vakantieland ... De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes ... ... . Het boek 'Een hapklare historie van Frankrijk' bevat interessante en verrassende weetjes over bekende ... Deze lange neus naar de Duitsers inspireerde Bel voor de naam van het romige houdbare kaasje dat hij na de oorlog op de markt bracht! Deze en andere culinaire verhalen uit de Franse ... De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog. 'De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk' door Peter Slabbynck - Onze prijs: €15,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, ... De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog - frankrijk.nl ... ... Deze lange neus naar de Duitsers inspireerde Bel voor de naam van het romige houdbare kaasje dat hij na de oorlog op de markt bracht! Deze en andere culinaire verhalen uit de Franse ... De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog. 'De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk' door Peter Slabbynck - Onze prijs: €15,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk - Peter Slabbynck Toffe en grappige weetjes over het vakantieland bij uitstek voor gezinnen: Frankrijk. Je vindt het in De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk van Peter Slabbynck met illustraties van Wendy Panders. Verbluffende en grappige weetjes over het vakantieland bij… 8-jan-2017 - Heel erg leuk weetjesboek. De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog; en andere weetjes over Frankrijk van Peter Slabbynck & Wendy Panders. Wat gebruiken de Fransen bij het eten in plaats van een mes? Waarom is het in Frankrijk verboden om je varken Napoleon te noemen? Bevat allerlei, ook grappige, weetjes over Frankrijk. Met collageachtige kleurenillustraties. Wat gebruiken de Fransen bij het eten in plaats van een mes? Waarom is het in Frankrijk verboden om je varken Napoleon te noemen? Bevat allerlei, ook grappige, weetjes over Frankrijk. Met collageachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar. Verbluffende en grappige weetjes over het vakantieland bij uitstek voor gezinnen: Frankrijk Wat hebben een haan, een eend en een scha...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Slabbynck
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk.pdf

OMSCHRIJVING

Verbluffende en grappige weetjes over het vakantieland bij uitstek voor gezinnen: Frankrijk Wat hebben een haan, een eend en een schaap te maken met de eerste luchtballon? Hoe probeerden de broers Michelin hun autobanden te verkopen? Waarom is het in Frankrijk verboden om je varken Napoleon te noemen? Verbluffende weetjes en grappige feiten over hét favoriete vakantieland.

Wil je het boek lezen?De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Slabbynck. Lezen De Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog en andere weetjes over Frankrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN