Hugo fikst het

Hugo fikst het - Sabine Zett | Stml-tunisie.org

...van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog ... Hugo fikst het - Sabine Zett | 9789025112554 | Standaard ... ... ... Sabine Zett - Hugo fikst het (2e recensie) By: Bezoeker Ikvindlezenleuk. On: 7 maart 2017. With: 0 Comments. Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar ... Hugo fikst het - Sabine Zett - 9789025112554 | Bruna.nl ... . In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Samen met zijn vriend Nick probeert hij het grootste probleem op te lossen dat je kunt Hugo fikst het. Sabine Zett. Prijs: € 15,50: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Gebonden (21-03-2014) Genre: Fictie 10 - 12 jaar: Boekenliefde.nl: Hugo fikst het op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Samen met zijn vriend Nick probeert hij het grootste probleem op te lossen dat je kunt Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sabine Zett
DIMENSIE
3,26 MB
BESTANDSNAAM
Hugo fikst het.pdf

OMSCHRIJVING

Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Samen met zijn vriend Nick probeert hij het grootste probleem op te lossen dat je kunt hebben op zijn leeftijd: hoe zorg je ervoor dat je van een doorsnee type verandert in een superheld?

Wil je het boek lezen?Hugo fikst het in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabine Zett. Lezen Hugo fikst het Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN