Mijn naam is Nul

Mijn naam is Nul - Luigi Ballerini | Stml-tunisie.org

...te wereld, waar het sneeuwt en koud is en alles hem vreemd voorkomt ... Mijn naam is Nul door Luigi Ballerini (gebonden ... ... . Nul moet kiezen. Teruggaan of ... Mijn naam is Nul van Luigi Ballerini (boek, gebonden, ISBN 9789044827613). Nul wordt binnenkort veertien jaar. Hij heeft nog nooit een andere persoon aangeraakt. Hij is nog nooit buiten geweest.... Fnac: Mijn naam is Nul, Luigi Ballerini". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Mijn naam is Nul . Veerle Willems (On ... Recensie van jos Lexmond over Mijn naam is Nul | Hebban.nl ... . Koop nieuw of tweedehands . Mijn naam is Nul . Veerle Willems (On)volmaakt 50 dingen die je moet doen voor je 13de. 50 dingen die je moet doen voor je 13de Mélanges en l'honneur de / Essays in honour of Dean Spielmann . Mijn naam is Nul . Mortina en het spookvriendje . Mortina op vakantie aan het mysterieuze meer. Mijn naam is Nul Luigi Ballerini . Nul wordt binnenkort veertien jaar. Hij heeft nog nooit een andere persoon aangeraakt. Hij is nog nooit buiten geweest. Nul is opgegroeid in een virtuele wereld waar hij getraind wordt om snel te zijn en doelen te raken. ... Get this from a library! Mijn naam is Nul. [Luigi Ballerini; Veerle Willems] -- Nul (14) groeit op in een virtuele wereld waar hij wordt opgeleid tot de ultieme soldaat. Hij is nooit buiten geweest en heeft nooit menselijk contact gehad. Door een defect komt hij in de ... Boek: Mijn naam is Nul - Luigi Ballerini Recensie: Marjo Categorie: Jeugboeken 13+ 'Ik kan me niet eens voorstellen hoe het is om te horen dat de wereld waarin je bent opgegroeid, slechts een lelijke kopie is van de echte wereld, een leugen. Het is alsof hij gisteren is geboren en in één enkele dag veertien jaar moet overbruggen!' Nul wordt binnenkort veertien jaar. Hij heeft nog nooit een andere persoon aangeraakt. Hij is nog nooit buiten geweest. Nul is opgegroeid in een virtuele wereld waar hij getraind wordt om snel te zijn en doelen te raken. Maar dan gaat het mis. Zijn virtuele wereld valt weg en Nul belandt in de echte wereld, waar het sneeuwt en koud is en alles hem vreemd voorkomt. Nul moet kiezen. Teruggaan of ... nul v / m. niks, de afwezigheid van iets Half wakker grabbel ik naast mijn bed, stoot mijn telefoon eronder, strek me en heb beet. Met mijn ochtendstem rochel ik mijn naam. Reactie: nul. De beller aarzelt even en hangt op. (scheldwoord) iemand die nergens goed in of voor is...

INFORMATIE

AUTEUR
Luigi Ballerini
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
Mijn naam is Nul.pdf

OMSCHRIJVING

Nul wordt binnenkort veertien jaar. Hij heeft nog nooit een andere persoon aangeraakt. Hij is nog nooit buiten geweest. Nul is opgegroeid in een virtuele wereld waar hij getraind wordt om snel te zijn en doelen te raken. Maar dan gaat het mis. Zijn virtuele wereld valt weg en Nul belandt in de echte wereld, waar het sneeuwt en koud is en alles hem vreemd voorkomt. Nul moet kiezen. Teruggaan of een nieuw leven beginnen?Een beklemmende en spannende jeugdroman, voor liefhebbers van psychologische thrillers. Vanaf 13 jaar.

Wil je het boek lezen?Mijn naam is Nul in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luigi Ballerini. Lezen Mijn naam is Nul Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN