De maagdensteen

De maagdensteen - Michael Mortimer | Stml-tunisie.org

...se ontdekkingsreiziger kapitein Cook. Hij vindt een steen met buitengewoon krachtige eigenschappen, die de visie van zijn leermeester op de natuur aan het wankelen zal brengen ... De Maagdensteen Saga - Blauwe vlinders - Michael Mortimer ... ... . Solander besluit de steen, inmiddels ongelukkigerwijs in ... Geschreven bij De Maagdensteen-saga 2 - Blauwe vlinders. Studente Ida is samen met Lasse (haar voormalige buurman van het huis waar ze opgroeide) en haar oma Alma op zoek naar drie fossiele stenen, die naadloos aansluiten op de Maagdensteen, die zeer sterke en mysterieuze krachten heeft. De Maagdensteen | ISBN 9789400504271 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Blauwe vlinders. Gaat verder waar De Maagd ... De boeken van Michael Mortimer op volgorde ... ... . De Maagdensteen | ISBN 9789400504271 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Blauwe vlinders. Gaat verder waar De Maagdensteen ophield... In een Kremlinarchief in Moskou doen Ida, Alma en Lasse een ongelooflijke vondst. Tussen de oude Sovjetdocumenten treffen ze de zogeheten Stalin-steen aan, die naadloos aan de Maagdensteen past. Ze reizen af naar Oekraïne, naar de verboden zone rond de kerncentrale van Tsjernobyl. De maagdensteen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Stockholm. De grootmoeder van studente Ida Nordlund belt uit Moskou en verzoekt haar kleindochter met klem een mysterieus kistje te verbergen. Om het in ontvangst te nemen moet Ida naar het Nobelprijsgala, waar de beroemde natuurkundige Lobov het haar zal overhandigen. Dat plan krijgt een fatale wending wanneer Lobov, nadat hij Ida het kistje heeft gegeven, een gruwelijke dood sterft te midden ... De maagdensteen (De Maagdensteen-saga Book 1) eBook: Mortimer, Michael, de Boer,Geri: Amazon.nl: Kindle Store De felblauwe cover van De Maagdensteen is waarschijnlijk bedoeld als eye-catcher in de boekhandels. Dat is maar goed ook, want deze behoorlijk lijvige thriller is meer dan de moeite waard om te lezen. Het is het eerste deel van een serie Zweedse thrillers, geschreven door Michael Mortimer. Om het in ontvangst te nemen moet Ida naar het Nobelprijsgala, waar de beroemde natuurkundige Lobov het haar zal De maagdensteen, Michael Mortimer - Ebook - 9789044972061 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De maagdensteen Michael Mortimer. Nederlands | Paperback € 19,95 + 39 punten . Niet beschikbaar. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis. Hou er ... Het e-book De maagdensteen, geschreven door Michael Mortimer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De Maagdensteen Michael Mortimer. Eerste uitgav...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Mortimer
DIMENSIE
11,24 MB
BESTANDSNAAM
De maagdensteen.pdf

OMSCHRIJVING

Stockholm. De grootmoeder van studente Ida Nordlund belt uit Moskou en verzoekt haar kleindochter met klem een mysterieus kistje te verbergen. Om het in ontvangst te nemen moet Ida naar het Nobelprijsgala, waar de beroemde natuurkundige Lobov het haar zal overhandigen. Dat plan krijgt een fatale wending wanneer Lobov, nadat hij Ida het kistje heeft gegeven, een gruwelijke dood sterft te midden van alle genodigden. Het kistje bevat een steen met buitengewoon krachtige eigenschappen: de zogeheten Maagdensteen, die in 1769 werd ontdekt door een leerling van Carl Linnaeus en die de visie op de natuur aan het wankelen bracht. Ida, die het kistje nu in haar bezit heeft, wordt het doelwit van een koortsachtige klopjacht – een internationale politiemacht zit haar op de hielen, alsmede een schimmig netwerk van onderzoekers. Die laatsten hebben er alles voor over om in het bezit te komen van de steen. En daarbij schuwen ze geen geweld.

Wil je het boek lezen?De maagdensteen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Mortimer. Lezen De maagdensteen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN