Het kindermeisje van de Amish

Het kindermeisje van de Amish - Mindy Starns Clark | Stml-tunisie.org

... Zwitser Jakob Ammann (1644 - 1730) die in 1693 brak met de minder radicale mennonitische hoofdstroom ... 3) De bruid van de Amish, Clark & Gould | De Boekenkamer ... .. Gedwongen door geloofsvervolgingen in Zwitserland vertrokken veel amish naar de Elzas en de Palts.Kleine groepen kwamen in Nederland, Polen en Rusland terecht. Het kindermeisje van de Amish van C. de Laat - Faber, Leslie Gould en Mindy Starns Clark voor €19.95 - Een rots achter een waterval . . . Een bekentenis . . . Een geheime overeenkomst die een eeuw lang verborgen is gebleven . . . Ada R ... 2) Het kindermeisje van de Amish, Clark & Gould | De ... ... . . Een bekentenis . . . Een geheime overeenkomst die een eeuw lang verborgen is gebleven . . . Ada Rupp die als Amish is opgevoed, weet niets van deze zaken uit het verleden... 2) Het kindermeisje van de Amish . Door: Clark & Gould Uitgever: 't Gulden Boek (De Christelijke Boekence Productcode: 9789064511585 Aantal Blz: 391 Uitvoering: paperback Gewicht: 630 Status: Uitverkocht Dit product is helaas op dit moment niet op voorraad, Het kindermeisje van de Amish Mindy Starns Clark 9064511586 Het kindermeisje van de amish auteur:starns clark mindy auteur:gould leslie vertaler:laat - faber de c. Isbn:9789064511585 isbn10: Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden Het kindermeisje van de Amish is een vervolg op het boek De vroedvrouw van de Amish. Om dit verhaal goed te kunnen volgen, met je wel het eerste deel gelezen hebben. Ada krijgt toestemming om naar Zwitserland te reizen om een belangrijk document te zoeken om daarmee een mooi stukje natuur te kunnen redden. ISBN 9789064511585 Het kindermeisje van de Amish ISBN 9789064511752 De bruid van de Amish Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 3.0. van de 5. Aantal reviews: 2. 1. 0. 0. 0. 1. Boek om van te houden. hatikva; Huizen; 18 oktober 2013; Fantasierijk Goede verhaallijn Het kindermeisje van de Amish book. Read 126 reviews from the world's largest community for readers. Een rots achter een waterval ... Een bekentenis ... ... De vrouwen van Lancaster County, dl. 2 Ook beschikbaar als Gesproken boek Meer informatie Uitgever Het Zoeklicht, Doorn Verschenen 2012 ISBN 9789064511585 Kenmerken 370 pagina's, 22 cm, ill Aantekening Vert. van The Amish nanny. - Eugene, OR : Harvest House Publishers, cop. 2011 [vert. uit het Engels...

INFORMATIE

AUTEUR
Mindy Starns Clark
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Het kindermeisje van de Amish.pdf

OMSCHRIJVING

Een rots achter een waterval ...Een bekentenis ...Een geheime overeenkomst die een eeuw lang verborgen is gebleven ...Ada Rupp die als Amish is opgevoed, weet niets van deze zaken uit het verleden van haar familie. Haar ogen zijn voor het eerst in haar leven gericht op de toekomst. Nu ze een ernstige ziekte de baas is geworden, wil ze graag haar door God gegeven talenten gebruiken als onderwijzeres en trouwen met Will Gundy, een knappe weduwnaar op wie ze als kind al verliefd was. Maar als deze beide verlangens niet vervuld lijken te worden, wordt Ada's hart overspoeld door verdriet.Dan ontmoet ze Daniel, een aantrekkelijke Mennonitische wetenschapper die een verrassend verzoek heeft. Hij heeft haar hulp nodig om een belangrijk historisch monument te behoeden voor de ondergang. Ada, een vriendin van de familie en een jong meisje gaan naar Zwitserland om een belangrijke kwestie op te lossen en ervoor te zorgen dat hun religieuze erfgoed behouden blijft.Om daarin te slagen, moeten Ada en Daniel geheimen uit het verleden ontrafelen. Maar is er ook een toekomst voor hen samen weggelegd of zal Ada's hart voor altijd Will toebehoren, de enige man die ze ooit heeft gewild?Een fascinerend verhaal over de reis van een jonge vrouw: een reis naar Zwitserland, een geloofsreis en uiteindelijk een reis naar de liefde van haar leven.

Wil je het boek lezen?Het kindermeisje van de Amish in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mindy Starns Clark. Lezen Het kindermeisje van de Amish Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN