Berichten uit Birma

Berichten uit Birma - Guy Delisle | Stml-tunisie.org

...gend en tegelijk humoristisch beeld van het leven in een land dat geregeerd wordt door een van de meest repressieve junta's ter wereld ... Vind birma beeld op Marktplaats - mei 2020 ... . Formaat 16,5 x 22,5 cm, 272 pagina's, zwart/wit, herdruk. Birma VJ, berichten uit een gesloten land 27 november 2009 om 22:50 uur In 2007 gaat de Deense filmmaker Anders Østergaard naar Birma om het werk van de Democratic Voice of Birma (DVB) te filmen. Een verzonden bericht verwijderen. Als u iets wilt terughalen en verwijderen wat u zojuist heeft verzonden, ga naar het bericht en selecteer Meer opties > Verwijderen. ... Berichten uit Birma - Guy Delisle - (ISBN: 9789492117816 ... ... . Als u iets wilt terughalen en verwijderen wat u zojuist heeft verzonden, ga naar het bericht en selecteer Meer opties > Verwijderen. Als u het bericht nog niet heeft verzonden, selecteer dan Opmaak om het vak uit te vouwen en druk vervolgens op Verwijderen. Een verwijderd bericht ongedaan maken In 2007 gaat de Deense filmmaker Anders Østergaard naar Birma om het werk van de Democratic Voice of Birma te filmen. Deze organisatie is in 1992 opgericht door Birmese journalisten in ballingschap. NPO. Holland Doc. Birma VJ, berichten uit een gesloten land ... 25 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop birma beeld eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!...

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Delisle
DIMENSIE
8,80 MB
BESTANDSNAAM
Berichten uit Birma.pdf

OMSCHRIJVING

Guy Delisle, die internationaal naam maakte met zijn reisverslagen over onder andere Noord-Korea en Jeruzalem, schetst in Berichten uit Birma een indringend en tegelijk humoristisch beeld van het leven in een land dat toen hij daar woonde geregeerd werd door een van de meest repressieve junta's ter wereld, en waar de politieke situatie sindsdien alleen maar nijpender is geworden.In 2005 verbleef Delisle ruim een jaar lang in Birma, samen met zijn vrouw Nadège, die door Artsen Zonder Grenzen was uitgezonden, en hun baby Louis. In een bedrieglijk lichtvoetige stijl en met oog voor detail doet Delisle verslag van zijn dagelijkse beslommeringen, het frustrerende werk van de ontwikkelingswerkers en het paranoïde leven van de Birmezen die hij soms ongewild in de problemen bracht.

Wil je het boek lezen?Berichten uit Birma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Delisle. Lezen Berichten uit Birma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN