Leer Speel Deel 1

Leer Speel Deel 1 - G. Bomhof | Stml-tunisie.org

...maakt of niet de beste speelwijze kiest, dan wordt dit direct ... Kleuterspelletjes - Spelletjesplein.nl ... ... Letterspelletjes groep 1,2 en 3. spelen met de letters van alfabet. Mozaïek Alfabet, Alfabet Kampioen, Letterspel, Lijnpuzzels, Alfabet Racer en meer letterspellen. Progress+ Deel1 tot en met Deel 4 is interactief oefenmateriaal bij de leermethode " Leer bridge met Berry Westra". Voor de meer gevorderde bridgers zijn er de apps ' Progress' en ' Analyse Technieken'. De app ' Analyse Technieken' bevat 120 spellen (60 spellen o ... Leer 't lekker zelf - Deel 1 - In de speeltuin - YouTube ... . De app ' Analyse Technieken' bevat 120 spellen (60 spellen om af te spelen en 60 spelen om tegen te spelen) van Berry Westra. Dit speel en oefen Doeboek "Speel je mee?" (deel 1) telt 29 bladzijdes met 20 leuke speel-en oefenwerkjes voor peuters. Het is digitaal te verkrijgen, dus geen verzendkosten! Dit Doe Boekje is gemaakt voor ouders met peuters en de Kinderopvang. Online kleuterspelletjes en kleuterspellen voor kleuters, zoals Simon Says, Dieren Mozaïek, Lijntjespuzzels, 4 op een rij en andere kleuterspellen....

INFORMATIE

AUTEUR
G. Bomhof
DIMENSIE
7,75 MB
BESTANDSNAAM
Leer Speel Deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

Deze methode is vooral bedoeld voor jongeren en volwassenen die snel en doelgericht de kleine trom willen leren bespelen.

Wil je het boek lezen?Leer Speel Deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Bomhof. Lezen Leer Speel Deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN