Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu?

Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu? - Frans X. Plooij | Stml-tunisie.org

...en nu? Geeft verklaringen voor al deze leuke feiten en weetjes ... Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu? door Xaviera Plas ... ... . Het is een humoristisch boek over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd, afgewisseld met grappige illustraties. Verschijningsdatum 24-9-2018. ISBN 9789059568853. Artikelnummer: 9789059568853. Oei, ik groei! Ik ben zwanger en nu (zwangerschapsbroek) Leuk boek over zwangerschap. Van de schrijvers van oei ik groei. Nieuw gekocht voor €17. Zelf 1x gelezen, zo goed als nieuw. Zo goed als nieuw Ophale ... Zwanger, en nu? | Ouders van Nu ... . Zelf 1x gelezen, zo goed als nieuw. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 8,00 29 apr. '20. Sneek 29 apr. '20. Bok Sneek. Oei, ik groei! Ik ben zwanger… En nu? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Omschrijving: Ik ben zwanger! van Oei, ik groei! Alle feiten, fabels en weetjes Oei, ik groei! Nu ook al tijdens je zwangerschap Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu? Alle fabels, feiten en weetjes Schrijfster: Xaviera Plas-Plooij Het ontstaan van een nieuw leven is het mooiste en het meest wonderbaarlijke wat er bestaat. Maar tijdens een zwangerschap loop je ook tegen allerlei ongemakken ... 784 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop oei ik groei op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig oei ik groei En nu is er… 'Ik ben zwanger! … en nu?' Gelukkig is er nu een klein en handzaam boek uitgekomen van Xaviera Plas-Plooij (Fontaine Uitgevers) - uit de serie van 'Oei, ik groei!': het boek 'Ik ben zwanger! … en nu?'. Oei, ik groei! Ik ben zwanger! … en nu? geeft verklaringen voor al deze leuke feiten en weetjes. Het is een humoristisch boek over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd, afgewisseld met grappige illustraties....

INFORMATIE

AUTEUR
Frans X. Plooij
DIMENSIE
10,90 MB
BESTANDSNAAM
Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu?.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent zwanger en dat is een adembenemend avontuur. De hormonen gieren door je lichaam tijdens de zwangerschap en de eerste maanden daarna. Je krijgt veel informatie, maar weet je ook waarom de dingen gaan zoals ze gaan? Wat bezielt een vrouw als ze hoogzwanger voor de derde keer de ramen lapt? Hoe komt het dat mannen vaker ongelukjes krijgen tijdens de kraamtijd? Handelen vrouwen inderdaad effectiever dan mannen? Zo ja, is dat genetisch bepaald? Oei, ik groei! Ik ben zwanger! … en nu? Geeft verklaringen voor al deze leuke feiten en weetjes. Het is een humoristisch boek over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd, afgewisseld met grappige illustraties.

Wil je het boek lezen?Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans X. Plooij. Lezen Oei, ik groei! Ik ben zwanger… en nu? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN