Lotje en de heksenprinses

Lotje en de heksenprinses - Lieve Baeten | Stml-tunisie.org

...taal niet op haar mondje gevallen zeg maar ... Lotje en de heksenprinses - Lieve Baeten | Boeken.com ... . Lotje en Kleintje de heksenprinses nemen het vliegende tapijt door Heksenland en komen zo een heleboel heksen in bijzondere voertuigen tegen. Elke heks reist op haar eigen manier en heeft Lotje en Kleintje iets bijzonders te bieden. Kleintje is uit logeren bij Lotje die haar voorleest over de Heksenprinses. Het jonge heksje Lotje tovert haar kleine nichtje om in een heksenprinses. Samen maken ze een reis op een vliegend ... Lotje en de Heksenprinses - Lieve Baeten | de Kinderboekenbaas ... . Samen maken ze een reis op een vliegend tapijt. Prentenboek met sfeervolle, gedetailleerde kleurenillustraties in aardetinten en enkele afgesneden pagina en een uitklappagina. Vanaf ca. 4 jaar. Vijfde en laatste heruitgave in de reeks van de Lotje-klassiekers van Lieve Baeten. Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje leest het sprookje van de Heksenprinses en haar vliegend tapijt voor. Dat willen Lotje en Kleintje ook kunnen! Lotje haalt haar toverboek erbij. Zoef! Sneller dan alle heksenbezems vliegen ze de donkere nacht in ... Nieuwsgierige Lotje verschijnt in 1992. Twee jaar later, in 1994, siert Lotje is jarig de rekken van de boekenwinkel. In de winter van 1996 verschijnt De kerstboom van Lotje. Lotje en de Heksenprinses komt in 1998 uit. Slimme Lotje vormt het einde van de verhalen over deze heks. Het is sinds 2003 te vinden in de boekenwinkels. Lotje tovert haar kleine nichtje om in een heksenprinses en samen maken ze een reis op een vliegend tapijt. Prentenboek met zachtgekleurde tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.; Door Lieve Baeten Het boek van Lieve Baeten, voorgelezen door Juf Anne. Een kort verhaaltje met mooie plaatjes. Voorleesmoment Lotje en de heksenprinses Waarin Lotje , het heksje, samen met kleintje, de heksenprinses, op avontuur gaan met een vliegend tapijt. Over de kracht van verhalen en voorlezen. Vanaf 4 jaar. Vijfde en laatste heruitgave in de reeks van de Lotje-klassiekers van Lieve Baeten. Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje leest ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lieve Baeten
DIMENSIE
8,90 MB
BESTANDSNAAM
Lotje en de heksenprinses.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe uitgave op groot formaat. Met halve pagina's en een verrassend einde. Over de kracht van verhalen en voorlezen. Vanaf 4 jaar. Vijfde en laatste heruitgave in de reeks van de Lotje-klassiekers van Lieve Baeten. Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje leest het sprookje van de Heksenprinses en haar vliegend tapijt voor. Dat willen Lotje en Kleintje ook kunnen! Lotje haalt haar toverboek erbij. Zoef! Sneller dan alle heksenbezems vliegen ze de donkere nacht in ... Maar raken ze wel op tijd terug thuis?

Wil je het boek lezen?Lotje en de heksenprinses in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieve Baeten. Lezen Lotje en de heksenprinses Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN