Ik spreek vloeibaar Nederlands

Ik spreek vloeibaar Nederlands - Susan Blanco | Stml-tunisie.org

... staat in direct verband met Nederlands; geen goed Nederlands is het lijdend voorwerp van de zin ... werkwoord spreken vervoegen - Mijnwoordenboek ... . Vergelijk de zinnen (2b) en (3b). (2b) Ik kon geen goed Text Ik ben Kees. Ik spreek al een beetje Nederlands, maar het is een moeilijke taal. Vocabulary: ik spreek (spreken) = I speak irregular al = already een = a, an beetje = bit Nederlands = Dutch maar = but het = it moeilijk(e) = difficult, hard de taal = the language Grammar How words… Nederlands - Duits vertaling van 'ik spreek nederlands' Vertaling van ik spreek nederlands Ik spreek zelf niet van ei-eiwitten zoals Bodyenfitshop dat doet. Mooie taal Nederlands, maar verdomd lastig dat "eiwit" vaak gebruikt wordt om proteïne aan te ... Hoe spreek je beter nederlands? - GoeieVraag ... . Mooie taal Nederlands, maar verdomd lastig dat "eiwit" vaak gebruikt wordt om proteïne aan te duiden terwijl het een specifiek soort bron van proteïne is. Ik praat langzaam en te zacht en vaak maak ik pauzes tussentijds. Ik praat bijna woord per woord. Mensen vinden mij te stil. Ik zou nog beter Nederlands willen spreken. Ik ken niet veel NL uitdrukkingen en heb geen uitgebreid woordenschat. Ik wil iets hieraan doen zodat mijn communicatie vaardigheden verbeterd worden. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Vertalingen van 'ik spreek' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. spreken: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans....

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Blanco
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Ik spreek vloeibaar Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik spreek vloeibaar Nederlands" is een grappig, frappant boek. Het laat op charmante wijze de taalcreativiteit van meertaligen zien op het moment dat Nederlandse (spreek)woorden, synoniemen en dubbelzinnigheden ingewikkeld worden. Sommige uitspraken geven invulling aan een gevoel of fenomeen waarvoor geen krachtiger uitdrukking was, bijvoorbeeld voor moederschap in zijn algemeenheid: "Het kost een placenta, maar dan heb je ook wat!". Dan zijn er nog de versprekingen die echt kant noch wal raken maar wel quote-krachtig zijn, zoals "Laat je niet in je oor naaien!". Ter afwisseling staan er ook uitspraken van ‘de moderne mens’ tussen, die vooral slimmigheden zijn. Heerlijk!

Wil je het boek lezen?Ik spreek vloeibaar Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Blanco. Lezen Ik spreek vloeibaar Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN