Lopen voor je leven

Lopen voor je leven - Els Beerten | Stml-tunisie.org

...volwassenen met prijzen worden overladen nu juist niet de titels die kinderen zelf graag lezen ... Van lopen voor je leven tot wanderlust - ONH ... . Kon je maar de schaar zetten in het leven. Eruit knippen wat je niet bevalt, zoals die dingen waar je vanbinnen dood aan gaat. Maar dan zou Noor misschien nu geen marathon willen lopen. Dan zou ze niet kunnen wat ze nu kan. Details Lopen voor je leven. Lezen voor de lijst. Noor is achttien en iedereen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is ko ... Lopen voor je leven | Boekenzoeker ... . Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. Recensie: Lopen voor je leven (E. Beerten) Hier-en-nu-verhalen Jeugdliteratuur. Noor is achttien en iedereen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. In 2004 won Beerten de Gouden Zoen voor 'Lopen voor je leven'. En terecht! Het boek boeit van begin tot einde. Als Noor de finish haalt, is het net alsof je zelf ook buiten adem bent. Ook als je niet van sport houdt, is dit verhaal meer dan de moeite waard. 'Lopen voor je leven' is een prachtig, gevoelig en adembenemend boek! Anne. Lopen voor je leven Didactische en letterkundige analyse Dimensies Indicatoren Toelichting | complicerende factoren Algemene vereisten Bereidheid Het verhaal komt langzaam op gang. In eerste instantie lijkt het te gaan over een meisje dat aan een marathon mee wil doen. Pas na een aantal hoofdstukken blijkt dat ze de marathon 'moet' ...

INFORMATIE

AUTEUR
Els Beerten
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
Lopen voor je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Noor is achttien en iedereeen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. Tegen alle twijfels in. Ze loopt, en loopt, en loopt. En ondertussen schieten er flitsen van een andere tijd door haar hoofd. Toen Rosie haar liefste vriendin was en ze met Rosies broer Mattia ging trouwen.Toen Linda nog gewoon Linda was. Tot op een dag alles verschrikkelijk fout liep.Kon je maar de schaar zetten in het leven. Eruit knippen wat je niet bevalt, zoals die dingen waar je vanbinnen dood aan gaat. Maar dan zou Noor misschien nu geen marathon willen lopen. Dan zou ze niet kunnen wat ze nu kan.

Wil je het boek lezen?Lopen voor je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els Beerten. Lezen Lopen voor je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN