De geheim agent

De geheim agent - Joseph Conrad | Stml-tunisie.org

...en. Waar ze niet zo goed in is, is een lieve oma zijn ... Geheim agent oma van Manon SikkelKatrien Holland | Boek en ... ... . In het eerste deel van deze serie, gaan Max en zijn oma de hoofdstad in om te voorkomen dat er een bom wordt gelegd onder het Paleis op de Dam. De carrière Geheim Agent is 1 van de carrières uit het basisspel van De Sims 4. Om hogerop te komen in de carrière Geheim Agent is het van belang dat jouw Sim zijn/haar dagelijkse dagtaken uitvoert. Hiermee zullen de prestaties hoger komen en is een promotie sneller aan de orde. Geheim agent oma. Een hilarisch nieuw boek van drie ... bol.com | Handboek voor de geheim agent, Rainer Crummenerl ... ... . Geheim agent oma. Een hilarisch nieuw boek van drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel, auteur van IzzyLove, Elvis Watt en Slimpie Dimpie Wonderkind.Max heeft twee oma's. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere oma is geheim agent. Op vrijdag gaat Max altijd naar zijn puzzeloma en kijken ze de hele middag tv. Maar op een dag is puzzeloma ziek en komt zijn andere oma hem ophalen....

INFORMATIE

AUTEUR
Joseph Conrad
DIMENSIE
12,57 MB
BESTANDSNAAM
De geheim agent.pdf

OMSCHRIJVING

DE GEHEIM AGENT is de klassieke roman van Joseph Conrad over de waanzin van het terrorisme. Samen met zijn vrouw drijft Verloc een winkeltje met pikante blaadjes. Het zaakje is echter een dekmantel: in werkelijkheid is Verloc een 'geheim agent' in dienst van een ambassade in Londen, die hij inlichtingen verschaft over de bizarre groep revolutionairen en anarchisten die zich na sluitingstijd in zijn winkel verzamelt. Op een dag verlangt de ambassade meer dan zijn gebruikelijke rapport: Verloc wordt gemaand tot harde actie over te gaan, tot het zaaien van paniek en onrust. Verloc pleegt dan een krankzinnige daad, even zinloos als vernietigend. Het resultaat is een menselijke tragedie, die onherroepelijk eindigt in de dood.

Wil je het boek lezen?De geheim agent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joseph Conrad. Lezen De geheim agent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN