Komt goed - inspirerende en motiverende gedichten en spreuken

Komt goed - inspirerende en motiverende gedichten en spreuken - Angelique Graat | Stml-tunisie.org

...rerend en motiverend vinden zie je hier. Gebruik deze inspirerende uitpsraken en motiverende spreuken om mensen aan te moedigen tot grootste daden, waaruit vanzelf weer hele leuke quotes en teksten ontstaan ... 1039 beste afbeeldingen van Onthoud dit in 2020 ... ... . Lees motiverende en inspirerende spreuken die ook nog eens ... Leuke inspirerende spreuken en inspirerende teksten. Grappige motiverende uitspraken en teksten die mensen tot op het bot motiveren. Zinnen die inspirerend teksten voor jong en oud, spreuken en gezegden voor wandtegeltjes, grappige uitspraken en quotes die je kan gebruiken als grappig tussendoortje. Spreuken van inspirerende personen: ... 58 beste afbeeldingen van Spreuken - Spreuken ... ... . Zinnen die inspirerend teksten voor jong en oud, spreuken en gezegden voor wandtegeltjes, grappige uitspraken en quotes die je kan gebruiken als grappig tussendoortje. Spreuken van inspirerende personen: * ... Verlies nooit je Geduld en Moed dan komt alles weer goed.! Nico Wolffs. ... en persoonlijke gedichten over zelfvertrouwen, dankbaarheid, eenvoudiger leven en mooie teksten over iemand bedanken bijvoorbeeld bij het afscheid van een collega. 6 okt. 2016 - Bekijk het bord 'spreuken' van marsenboyke, dat wordt gevolgd door 549 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Spreuken, Teksten en Woorden. 17-jun-2018 - Deze pin is ontdekt door Ciska. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. 21 okt. 2019 - Bekijk het bord "gedichten" van wendydijs op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Spreuken, Teksten en Inspirerende citaten. 10 jul. 2017 - Bekijk het bord "Gedichten" van mireillevanover op Pinterest. Bekijk meer ideeën ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Angelique Graat
DIMENSIE
9,91 MB
BESTANDSNAAM
Komt goed - inspirerende en motiverende gedichten en spreuken.pdf

OMSCHRIJVING

'Komt goed' is een uitspraak die veel mensen gebruiken in de dagelijkse communicatie met de ander. Het is verder kijken dan het moment zelf. Vertrouwen hebben in dat het goed komt of beter zal gaan. Dat niets blijvend is en dat er voortgang zit in iedere situatie. De gedichten gaan over allerlei maatschappelijke en menselijke onderwerpen waarmee velen dagelijks te maken kunnen hebben. De illustraties bij de gedichten zijn door Angelique zelf gemaakt.

Wil je het boek lezen?Komt goed - inspirerende en motiverende gedichten en spreuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angelique Graat. Lezen Komt goed - inspirerende en motiverende gedichten en spreuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN